2777
2789
عنوان

همش قهر ميكنه و منو بدخواب ميكنه

429 بازدید | 40 پست

سلان خانوما

من شاغلم يه دختر ٦ ساله هم دارم، خلاصه كارهاي خونه و دخترم و كار بيرون خونه و ،،،

شب تا ميام يكم استراحت كنم شوهرم رابطه ميخواد، اونم نه فقط اخر هفته، يه شب درميون

منم نه فكرم ياري ميكنه اخر شب نه بدنم، تا ميگم خستم بهم ميگه توهم كه هميشه خسته اي، قهر ميكنه ة ميره ميخوابه

منم بدخواب ميشم ديگه بيدار ميشينم تا نصفه شب، صبحم بايد پاشم برم سركار خير سرم

كلي مشكل هم تو محيط كار دارم،،، ديگه واقعا مغزم نميكشه، از همه چي خسته شدم

الان انقدر خوابم مياد ولي نميتونم بخوابم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه ماهي هم هست كه سقط كردم اصلا فوبيا پيدا كردم نسبت به اين موضوع، انگار ميترسم ازش، هرچند قبلا هم زياد گرم نبودم

تا يكم فكرم درگير ميشه بيخواب ميشم

شماها چكارميكنيد تا فكر و خيالتون كمتر بشه و كلا راحت بگيريد مسايل رو؟

عزیزم میدونم سخته اما تو‌ که بخاطر قهرش بدخواب میشی 

همون رابطه رو قبول کن که بهتره

بی ادبیه ولی معاشقه رو با ماساژ و اینا همراه کن خودتم ریلکس بشی و خستگیت دربیاد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من بعضی وقتا فرار میکنم ولی هرجا قایم میشم پیدام میکنه🤣از دستش خب سرکار نری نمیشه؟ اولویت اول حفظ زندگیه نه کار

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

خب خواهر تو که به اون میگی نه باهات قهر می‌کنه حالت گرفته میشه و بی خواب میشی،خب به جای این حال گرفتگی و بی خواب شدن بعضی شبا پا بده که نه اون قهر کنه نه تو بی خواب بشی.

زیاد نه بگی خدا نکرده...........

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

وظیفه اصلی زن تورابطه زناشویی همینه دیگه ازشما نخاد ازکی بخاد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن