2777
2789
منم مث توام :) این ناشی از عدم محبت دیدن در کودکیه ... سعی کن ببخشی اطرافیانتو و به خودت عشق بدی کت ...

عزیزم دقیقا اسم کتابش چیه ؟ مهرطلبی؟ مولف؟ 

راه حل میده یا فقط شرح می‌ده؟

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دوسم‌ نداری آخه 🥲😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چرا به خاطر من از اون سلیطه نگذشتی‌ ، چرااا‌ انقدر بدی‌ :( 

من که خالصانه‌ بهت گفتم. دوستت دارم 🙃

دستم باران ....
 چرا دوسم‌ نداری آخه 🥲😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

عزیز دلم ☹💔 میدونم شاید حرفم برات تکراری باشه ... ولی حتما ادم بهتری که تورو اونطور که لایقشی دوستت داره یه جای دیگع منتظرته

خوره کتاب 🤓📚

من یه کم نگرانم راجع به آینده 

ولی خب سعی می کنم روحیمو حفظ کنم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

توی دلم خالیه

چیزی واسه گفتن نیس یا ندارم

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

همسرم مدتی هست که بیماره . هزار بار ازش آزمایش گرفتن مایع از نخاعی گرفتن هر دکتری یه نظری میده 

الانم بستریه 😔

خیلی دلم گرفته 😭😭

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اره عزیزم دعاکنید برگرده

عزیزم یه چیزایی با دعا کردن حل نمیشه 

برو دکتر

اگر تهرانی برو پیش دکتر هرسیج تو بیمارستان پیامبرانه 

منم گوش چپم داشت کم شنوا میشد 

حتما برو دکتر خوب میشی انشالله 

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 

تو جمع همکارا گفتم خونه خودم هر وقت بیان دو هفته میمونن و خونواده همسرم چند روز بخاطر همین برای خونواده خودم املتم میذارم ولی برای همسرم نه ....

بعد یکی از اونا برگشت گفت من با همسرم گفتم هر چی واسه خونواده تو درست کنم واسه خونواده خودمم درست میکنم فمر میکنم  منو له کرد خیلی پشیمونم از حرفم توروخدا دلداریم بدین 

🌟عضو گروه نارنجی وزن اولیه 86.70🌟وزن فعلی82.55