2777
2789
عنوان

شوهرم...

549 بازدید | 11 پست

یه ساعت پبش اومد خونه منم باهاش حرف نزدم

اومد اتاق ک قهری!؟ منم هیچی نگفتم

گف بخاطر خودت نمیزارم تنهایی بری بیرون همه جا پره آدم نامرد شده و نمدونم خیلی حرفای دیگه و کارای دیگه

بعدشم رفت بیرون از اتاق

بنظرتون باهاش حرف بزنم؟

اونایی ک در جریان نیستن لطفا تایپک قبلیمو بخونن🙏🏾

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا راست میگه

عصر رفته بودم برا مامانم وقت دکتر بگیرم

دوتا پسر احمق نوجوون به همدیگه من و نشون دادن و گفتن بریم روسریش و برداریم

منم از پیاده رو رفتم سمت خیابون و از کنار ماشینا رفتم سوار ماشینم شدم

گودزیلاهای وحشی

به خدا تقصیر نداره نگرانته

برو صحبت کن ارزش نداره

والا عزیزم منم شوهرم قبلا نمی‌داشت تنهایی جایی برم یعنی دوسال اول زندگی اصلا تا سرکوچه هم تنها نمی‌رفتم یه روز دلو زدم ب دریا گفتم میرم خیابون میکردم هرچه بادا باد  همون روز تو خیابون منو دید چون محل کارش نزدیکمونه ولی پیش دوستاش نتونست چیزی بگه شب یکم بحث کردیم ولی  از اون ب بعد همه جا رفتم اصلا بهشم زنگ نمیزدم بگم یوقتایی چند روز بعدش میگفتم دیگ کم کم عادی شد براش 

عزیزم باهاش راه بیا تا ببزدت خونه مامانت مادرت گناه داره

میبره ولی چون اکثرا تو بیمارستانیم و صبحا میخوابیم همیشه نمیتونه زود به زود ببره

ولی خودش به مامانم میگه هر روز بیا خونه ما حوصلمون سر میره و اینا

اینکه نمیزاره تنهایی برم بیرون اذیتم میکنه 

شوهرمنم دقیقا همینجوری بود اوایل ازدواجمون. البته با این تفاوت که خودشم هیچوقت بدون من نمیرفت خونه مادرش ولی منو خیلی محدود میکرد واسه بیرون رفتن و اینا. یواش یواش درست میشن بعضیاشون؛ نگران نباش. الان هرجا دلم بخواد میتونم برم ولی بچه ها دست و پام و بستن. 

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

شوهرمنم دقیقا همینجوری بود اوایل ازدواجمون. البته با این تفاوت که خودشم هیچوقت بدون من نمیرفت خونه م ...

ولی شوهر من خودش تنهایی میره خونه مامانش!!!

خیلی حرصم میاد!

مامان اون بچشو میبینه و به قول خودش پسرش پاره ی تنشه

ولی مامان من هر روز باید زنگ بزنه و بگه دلم خیلی برات تنگ شده..

اصلا انصاف نیست

یا منم خودم تنهایی میرم یا اونم نمیره...

بنظرتون جاخوابمو عوض کنم؟

نه اصلا. تحت هیچ شرایطی اینکارو نکن؛ بینتون فاصله میفته. باهاش حرف بزن، با حالت دردودل. همه این چیزایی که به ما گفتی بهش بگو. مشکل بزرگی نیست که حل نشه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊