2777
2789
عنوان

کیا از دانشگاه خوششون نمیاد؟

161 بازدید | 8 پست

چرا از دانشگاه خوشتون میاد یا نمیاد بهم بگید.

من که از دانشگاه تنفر دارم چون حس بدی بهم میدن آدماش و هم کلاسیام حس بدی بهم انتقال میدن 

دنبال تخریب کردن یا اذیت کردن یا جلف بازی یا تحت فشار گذاشتن ، مقایسه کردن ، توهین به سلایق یا پر از حس بدن ... کلی احساس تنهایی وترس میکنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بدم میومد

چون بلد نبودم با بچه ها ارتباط بگیرم البته ازشچن خوشم هم نمیومد. از شهر دانشگاهم و مردمش بدم میومد‌. دانشگاهم هم داغون بود

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
من چون احساس میکنم با ی پشت بچه همکلاسی ام حسود دنبال دختر پسر از نظر عقلی خیلی کمن مرفه بی دردن&nbs ...

منم مثل توعم ... شاید توی ترم پایینیا خیلی این موضوع شدیده بخاطر بچه بودنشون... ولی ترم بالاییا خیلی‌هاشون رو دیدم خیلی پخته و محترم بودن .

منم بدم میومد چون بلد نبودم با بچه ها ارتباط بگیرم البته ازشچن خوشم هم نمیومد. از شهر دانشگاهم و مر ...

دقیقا شهری که زندگی می‌کنی خیلی تاثیر داره هر شهری شعور و درک اکثریت مردمش متفاوته .. من خیلی امیدوارم که بتونم انتقالی بگیرم از این وضعیت در بیام ... چون همکلاسیام اذیتم میکنن.

اره ومن از همشون بزرگترم شاید ب خاطر اینه

اره تو احتمالا خیلی پخته تر از اونایی و همم از نظر شخصیتی محترم و با وقار رفتار میکنی . ولی خب کاش توی ی سطح فکری و شخصیتی با آدمای اطرافمون باشیم ... این خیلی ناراحت کنندس که نتونیم با بقیه راحت باشیم.

دقیقا شهری که زندگی می‌کنی خیلی تاثیر داره هر شهری شعور و درک اکثریت مردمش متفاوته .. من خیلی امیدوا ...

منم همکلاسیام فرهنگشون برام غیرقابل تحمل بود

هرجور میتونی انتقالی بگیر. من الان قرص اعصاب میخورم 

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.