2777
2789
عنوان

ایده شغل

217 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من ۱۷ سالمه امسال کنکور دارم و هر روز تا ساعت ۲:۲۰دقیقه مدرسه هستم 

با تدریس خصوصی و طراحی سیاه قلم تونستم ۳میلیون سرمایه جمع کنم الان میخوام یه کاری بکنم که بیشتر بشه

ایده ای اگر دارید میشه باهام به اشتراک بزارید

و اینکه بیرون از خونه نهایتا تا ۸ شب میتونم بمونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا افرین،عالیه.چهره میکشید؟

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
به نظرم امسال صرفا تمرکزت رو بزار روی کنکور

درسم رو میخونم ولی خب باید یه کاری هم کنارش بکنم که بتونم خرج کتابو کلاسو باشگاهم رو دربیارم بابامم نمیتونه اینهمه هزینه کنه برای همین خودم باید یه کاری بکنم

سعیم بر اینه که وقت بیشتری روی کنکورم بزارم ولی در کنارش باید یه پولی هم دربیارم

درسم رو میخونم ولی خب باید یه کاری هم کنارش بکنم که بتونم خرج کتابو کلاسو باشگاهم رو دربیارم بابامم ...

اگه طراحی میکنی سفارش چهره بگیر 

یه چیزی که به درست مربوط باشه اینکه یکی از رشته های درسی توی کنکور رو تو خودت قوی کن ، بعد کمتر از بقیه جاها به دوستات اموزش بده ، اینطوری برا خودتم مدام مرور میشه

مرسی اره پرتره و چیزای دیگه 

من نمی‌دونم پرتره چیه ولی اگه واقعا کارتون خوبه میخوام واسم بکشید

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز