2777
2789
عنوان

ایده شغل

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست
ریاضی فیزیک

خوبه 

اکثرا تو هندسه مشکل دارن 

یا چیزی که ضریبشم بالا باشه مثل فیزیک یا ریاضیش یا حتی شیمی 

اینارو خودت هی بخون توپ شو 

به دوستات با قیمت پایین اموزش بده 

اینطوری ختی اگه کتاب کمک درسی خاصیم دارن که تو نداری ، میتونی حین اموزش استفاده کنی

اگه طراحی میکنی سفارش چهره بگیر  یه چیزی که به درست مربوط باشه اینکه یکی از رشته های درسی توی ...

سفارش چهره گرفتم قبلا انجام دادم ولی مشتریه زیادی نداره نمیتونم فقط به اون تکیه کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سفارش چهره گرفتم قبلا انجام دادم ولی مشتریه زیادی نداره نمیتونم فقط به اون تکیه کنم

اره میدونم ، خودمم کار میکنم ، نقاشیو طراحی الان اینجا درامدش خیلی نیست بیشتر یه کار عشقیه

میتونی آنلاین شاپ بزنی یا سفارش نقاشی بگیری با هنری ک داری کارت خوب میگیره فک کنم  

مشتریه زیادی ندارع همین الانشم دارم سفارش میگیرم ولی طراحی پرتره زیاد مشتری نداره

من نمی‌دونم پرتره چیه ولی اگه واقعا کارتون خوبه میخوام واسم بکشید

پرتره چهره هستش 

اگر میخواین 

@pooneyei

این ایدی تلگرامم هستش پیام بدین نمونه کارامو بفرستم

خوبه  اکثرا تو هندسه مشکل دارن  یا چیزی که ضریبشم بالا باشه مثل فیزیک یا ریاضیش یا حتی ش ...

نه نمیشه به دوستام درس بدم شرایطش نیست 

به دبستانیا درس دادم که تونستم پول جمع کنم اونم از یه اشنا بهم معرفی شدن که دیگه امکانش نیست برم درس بدم

پرتره چهره هستش  اگر میخواین  @pooneyei این ایدی تلگرامم هستش پیام بدین نمونه کارامو بف ...

ممنون

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
2790
2778
2791
2779
2792