چقدر خوبه واقعا افتخار میکنم من همیشه میگم عشق توی زندگی خیلی مهمه و آدم برای زندگی ش باید بجنگه ام ...
درسته واقعن ، ببین چون اون پول با زحمت میاد خرج چیز های مهم میکنه ، پس انداز میکنه ، نمیگم خسیسه ن اصلا ب هیچوجه اما قدر پولشو میدونه ، دیدی بعضی از پولدار ها شکر خدا ک خدا بهشون داده چقدر خرج چیزای بی اهمیت میکنن در حالی ک اصلا نیازی نیس ، چرا چون زحمتی در مقابلش نکشیدن زبونشون رو باز کردن فراهم شده ، اما مرد هاییی ک خودشون کار میکنن و رو پای خودشونن عرضه و غیرت بیشتری دارن
همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
واقعا حرف دلمو زدی😢😢منم دقیقا همینجور آدم رو انتخاب میکنم
پس انتخاب کن همچین مردیو
نمیگمسختی نمیکشی ، چرا میکشی ، ولی سختی ک لذت بخشه واست ، عشق میکنی کناره کسی هستی ک پا ب پاش میری ، پا ب پای موفقیت هاش ، بی پولیاش و مهم تر از همه پا ب پای عشقتون
پس انتخاب کن همچین مردیو نمیگمسختی نمیکشی ، چرا میکشی ، ولی سختی ک لذت بخشه واست ، عشق میکنی ...
واقعیتش همچین آدمی توی زندگیم هستش و حتی کلی حمایتش میکنم و همیشه بهش میگم من پشتتم و کنارتم و دونفری همه چیو درست میکنیم ولی متاسفانه مادرم نگرانه بخاطر اینکه چیزی نداره
واقعیتش همچین آدمی توی زندگیم هستش و حتی کلی حمایتش میکنم و همیشه بهش میگم من پشتتم و کنارتم و دونفر ...
شکر خدا الحمدالله پس قدرشو بدون ، نگران حرفای دیگران هم نباش چ خانوده خودت باشه چ خاتواده همسرت ،فقط نظر همسرت برات مهم باشه همینو بس ، فقط و فقط نظر همسرت ، نزار زندگی خوبی ک داری ب خاطره حرف بقیه و حتی حرف عزیزانت بهم بریزه