2777
2789
عنوان

کدوم؟

109 بازدید | 10 پست

1 پولدار ولی گرم و سرد زندگی نچشیده و تلاشی نمیکنه 

2 بی پول ولی باجربزه و تلاش برای زندگی میکنه 

تعداد رای : 16
نظرسنجی
پولدار ولی گرم و سرد زندگی نچشیده و تلاشی نمیکنه
5
31%
بی پول ولی باجربزه و تلاش برای زندگی میکنه
11
68%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی بستگی داره

اگه اون مورد دوم بتونه پولدار بشه دومی. در غیر این صورت اولی.

اینم بگم که تو این دوره زمونه برای پولدار شدن فقط جربزه و تلاش کافی نیست. پارتی میخواد هوش و ایده میخواد شانس میخواد و…

دومی ت زندگیه خودمم هس و ب شدت راضیم و خدامو شکر میکنم

چقدر خوبه واقعا افتخار میکنم

من همیشه میگم عشق توی زندگی خیلی مهمه و آدم برای زندگی ش باید بجنگه اما پول میره و میاد 

چقدر خوبه واقعا افتخار میکنم من همیشه میگم عشق توی زندگی خیلی مهمه و آدم برای زندگی ش باید بجنگه ام ...

درسته واقعن ، ببین چون اون پول با زحمت میاد خرج چیز های مهم میکنه ، پس انداز میکنه ، نمیگم خسیسه ن اصلا ب هیچ‌وجه اما قدر پولشو میدونه ، دیدی بعضی از پولدار ها شکر خدا ک خدا بهشون داده چقدر خرج چیزای بی اهمیت میکنن در حالی ک اصلا نیازی نیس ، چرا چون زحمتی در مقابلش نکشیدن زبونشون رو باز کردن فراهم شده ، اما مرد هاییی ک خودشون کار میکنن و رو پای خودشونن عرضه و غیرت بیشتری دارن

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

درسته واقعن ، ببین چون اون پول با زحمت میاد خرج چیز های مهم میکنه ، پس انداز میکنه ، نمیگم خسیسه ن ا ...

واقعا حرف دلمو زدی😢😢منم دقیقا همینجور آدم رو انتخاب می‌کنم 

واقعا حرف دلمو زدی😢😢منم دقیقا همینجور آدم رو انتخاب می‌کنم 

پس انتخاب کن همچین مردیو 

نمیگم‌سختی نمیکشی ، چرا میکشی ، ولی سختی ک لذت بخشه واست ، عشق میکنی کناره کسی هستی ک پا ب پاش میری ، پا ب پای موفقیت هاش ، بی پولیاش و مهم تر از همه پا ب پای عشقتون 

پس انتخاب کن همچین مردیو  نمیگم‌سختی نمیکشی ، چرا میکشی ، ولی سختی ک لذت بخشه واست ، عشق میکنی ...

واقعیتش همچین آدمی توی زندگیم هستش و حتی کلی حمایتش میکنم و همیشه بهش میگم من پشتتم و کنارتم و دونفری همه چیو درست میکنیم ولی متاسفانه مادرم نگرانه بخاطر اینکه چیزی نداره 

واقعیتش همچین آدمی توی زندگیم هستش و حتی کلی حمایتش میکنم و همیشه بهش میگم من پشتتم و کنارتم و دونفر ...

شکر خدا الحمدالله پس قدرشو بدون ، نگران حرفای دیگران هم نباش چ خانوده خودت باشه چ خاتواده همسرت ،فقط نظر همسرت برات مهم باشه همینو بس ، فقط و فقط نظر همسرت ، نزار زندگی خوبی ک داری ب خاطره حرف بقیه و حتی حرف عزیزانت بهم بریزه