2777
2789
عنوان

تخمك گذاري

170 بازدید | 26 پست

سلام لتروزول و امپول استفاده كردم 

روز ١١ سيكل رفتم سونو دكترم گفت هر دو تخمدان ٤ فوليكول ١٥ داري و تا سه روز ديگه هر شب ي امپول hmg بزنيد و روز ١٤ صبح دو تا همزمان Hcg  از الان دو سمت تخمدان هام  خيلي درد داره 

و اينكه ميگن قبل روز ١٣ اقدام نداشته باشيد ك اسپرم ضعيف نشه درسته؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درست نیست هر وقت که شوهرت خواست باید نزدیکی داشته باشی چون فشاری که روشه اسپرم و ضعیف می‌کنه و می ...

خودمم ديگه نميدونم چي درسته هر كسي ي چيزي ميگه اخه فردا دو امپول بزنم ٢٤ تا ٣٦ ساعت بعد تخمك آزاد ميشه چرا دكترم گفت پنجشنبه اقدام داشته باشيد 

واريكوسل دو طرفه

اره چرا ک نه

انشالله باردار بشید شما هم 

اسید فولیک هم مصرف کن ک خیلی اثر داره رو باروری و همینطو روغن سیاه دانه بمال ب شکمت هم قبله رابطه هم بعده رابطه و روش حوله گرم بزار ک خونرسانی بیشتر بشه و زود باردار بشی پاهاتو بده بالا یه بالش بزار زیره کمرت من این کارارو کردم این ماه باردارم البته بی بی زدم هنو نرفتم ازمایش راستی زیادپله بالا پایین نرو سعی کت تو تخمک گزاریت تا یه هفته نری جایی ن ماشین سوار شی ن پله پیاده شی

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
وجدانا فكر كن ك ب ياد بياري ب كمكتون نياز دارم 

نسخه الان نگاه کردم.. نیستشون. اخرین ماه ک سه ماه پیش انجام دادم یادمه ۸ پریود شدم‌.

17میشد ده روز بعدش ک باید میرفتم سونو دکتر پنجشنبه نبود 

19رفتم دکتر همون روز آمپول زدم همون شب اقدام کردم باردار شدم ببخشید طول کشید زفتم تو دفترچ یاداشت نگاه کردم

اره چرا ک نه انشالله باردار بشید شما هم  اسید فولیک هم مصرف کن ک خیلی اثر داره رو باروری و هم ...

ممنونم مبااااركه عزيزم 

خودم شاغلم و متاسفانه خونمون ٤ طبقه پله داره  

شما بعد اقدام ميرفتي حموم 

من بعد ١٥ ك پاهامو جايي تكيه ميدم ميرم حموم 

ممنونم مبااااركه عزيزم  خودم شاغلم و متاسفانه خونمون ٤ طبقه پله داره   شما بعد اقدام مير ...

یه هفته تو تخمک گزاری جایی نرو پله نمیزاره ک🙁من ۵تا تنها ۵تا پله داشت خونمون حتی از اونم جایی نمیرفتم دکترم گفته بو 

بعده اقدام هم حموم نرو 😐😐دیگ میری حموم ابه گرمو باز میکنی بدنت شل میشه و منی هم ریخته میشه بیرون دیگ😑حموم نرو تا دو سه روزی بعد برو ولی زود در بیا

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
یعنی میشه 12پریودیم اقدام کردم... 

خيلي عشقي ممنونم ازتون ك لطف كردي و وقت گذاشتي چهارشنبه شب مهمون دارم و ميمونن 

سه شنبه صبح يعني فردا بايد امپول بزنم ديگه قاطي كردم كي اقدام كنم