2777
2789
عنوان

تخمك گذاري

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
بر عكس بررررررعكس همه رو انجام دادم من  ممنونم چشم

مواظبت کن اینایی ک گفتم فقد یه هفته میکشه همین ولی تو موقع تخمک گذاریت اثر داره انشالله باردار میشی این ماه♥️♥️♥️♥️

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خيلي عشقي ممنونم ازتون ك لطف كردي و وقت گذاشتي چهارشنبه شب مهمون دارم و ميمونن  سه شنبه صبح يع ...

والا من چندین بار بعد امپول اقدامم میکردم.. نمیشد.. این بار ک شبی ک امپول زدم اقدام کردم شد.. کلن منم موندم خودشون میگن اسپرم 48ساعت وقت داره ک برسع ک تخمک...

بعد سوزن 24تا 36ساعت وقت داریم... امدیم شانس ما همون 24افتاد یع روز بعدش بخوایی اقدام کنی تا اسپرم برسه خو میمیره  ... ولی دکتر قلبیم ک میگفت بعدش

این یکی گفت همون شب .

اون دکتر اولی سه سال نتونست کاری کنه باردار بشم حتی ای یو ای کردم.

دکتر دومی ماه دوم اقدام باردار شدم

والا من چندین بار بعد امپول اقدامم میکردم.. نمیشد.. این بار ک شبی ک امپول زدم اقدام کردم شد.. کلن من ...

منم سه دكتر عوض كردم اخريه متوجه شدن همسرم واريكوسل دارن 

دكتر أولم ي بار برج ٥ اي يو اي انجام دادم و منفي شد 

منم سه دكتر عوض كردم اخريه متوجه شدن همسرم واريكوسل دارن  دكتر أولم ي بار برج ٥ اي ي ...

پسر خالم پیش همی دکتر بود واریکوسل داشت.7سال باردار نمیشد زنش.. خلاصه عمل کرد زنه یه عمل انجام داد‌.

8ماه بعدش باردار شد..براهمی این دکتر ب من معرفی کردن منم رفتم دوماه باردار شدم... تو شوهرت عمل کرده ؟

پسر خالم پیش همی دکتر بود واریکوسل داشت.7سال باردار نمیشد زنش.. خلاصه عمل کرد زنه یه عمل انجام داد‌. ...

خداروشكر براشون  بله دو طرفه بود و عمل كردن خودمم عكس رنگي انداختم گفتن مشكلي نيست فقط فوليكول هام روز ١٤ كوچيكن و قرص و امپول ميزنم  قبلنا ١٠ عدد قرص لتروزول ميخوردم نهايت ٣ امپول hmg و ي امپول hcgولي اين سري ١٠ قرص لتروزول و از روز ٨ تا ١٣ هر شب دو تا يا ي دونه ميزنم و روز ١٤ گفتم دو تا امپول رها سازي