2777
2789
عنوان

گذشته نامزد...

380 بازدید | 33 پست

بچه ها نامزدم خودش همه چیووو واسم تعریف کرد گف‌نمیخام از اولش  دروغ و پنهون کاری بینمون باشه قبلا با چندتا از این دخترای...رابطه داشته‌ 

هربااار ک یادم میاد عصبی میشم حالم بد میشه دیگه ب نامزدم محل نمیدم جوابشو نمیدم باهاش حرف نمیزنم یا میپرم بهش 

اون موقع ۱۷ سالش بوده 

میگ میدونم اشتباه کردم بچه بودم و فلان و......

چیکاار کنم😭😭😭خیلیممم دوسشش دارم ۲ سالم باهم بودیم 

امروز ت همون مدرسه یاد این گنداش افتادم وقتی حتی اومد دنبالم محل سگ بش نزاشتم(دوازدهمم)

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

چیزی ندارم بگم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

با توجه به روحیه ای که دارید رهاش کنید چون این افکار تا آخر عمر باهاتون میمونه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با توجه به روحیه ای که دارید رهاش کنید چون این افکار تا آخر عمر باهاتون میمونه

مگ ب همین راحتیه

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

حالا یه نفرم که پیدا شده صادقانه راجب گزشتش حرف زده اینجوری کن اگه قراره تا ابد یادت بمونه بیخیالش شو نمیتونین زندگی کنین هعی میکوبی تو سرش اونم یه بار هچ نمیگه دو بار نمیگه سومین بار جوابتو میده!

متفاوت باش دنیا پر از آدمای معمولیه🌵

اگر میتونید ببخشید گذشته رو فراموش کنید صداقتش رو نادیده نگیر

حلیمه سلطانِ سایتتونم(برین قیام ارطغرال ببینین)😅 کاربر جدید نیستم ، اون‌یکی کاربریم ترکید😬 زندگی کوتاه تر از اونیه که به چیزای مسخره فک کنی دوست ِ من 😘 یادت نره مهربون باشی🤗❤️🌹💞🥂

عزیزم دوست داشته که گذشته رو برات گفته وگرنه گذشته هرکسی به خودش مربوطه دوست نداشت اصلا نمیگفت بهت پس یکم کنار بیا و چون اون کارارو دیگه نمیکنه گفته بهت وگرنه دلیلی نداشته گذشته رو بهت بگه

مگ ب همین راحتیه

خب پس ادامه بدید 😐

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
حالا یه نفرم که پیدا شده صادقانه راجب گزشتش حرف زده اینجوری کن اگه قراره تا ابد یادت بمونه بیخیالش ش ...

بنظرت قابل بخشش هست؟😖

گذشته ربطی به شما نداره شوهرمنم قبل از من بیش از ده تارو باهشون دوست بود وارتباط داشته اشنام بود میدونستم وبرام مهم نبود از وقتی اومد پیش من فقط من چشمش دید واینکه مرد نمیتونه مثل زن خودش کنترل کنه

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز