2777
2789
عنوان

گذشته نامزد...

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 33 پست
گذشته ربطی به شما نداره شوهرمنم قبل از من بیش از ده تارو باهشون دوست بود وارتباط داشته اشنام بود مید ...

دوس دارم بهش فک نکنم ولی هروق یادم میاااد دیوونه میشم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثلا ک چی اومده گفته اینو؟خواسته صادق باشه؟مسخرس چون همه میدونن خانوما ذهن نشخوار کننده دارن و چیزیو از یاد نمیبرن.یا بخشنده باش و لج نکن باهاش یا تمومش کن و خودتو سر این مسائل پیر نکن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
چرا انقد کوچولو ازدواج میکینید آخه...قشنگم یه سوال...اگر برعکس بود اون تورو میبخشید؟

ن خودش بارها گفته اگ ت اینطوری بودی یلحظه هم باهات نمیموندم دلیلشم اینه ک من دخترم و اون پسر بوده

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

مثلا ک چی اومده گفته اینو؟خواسته صادق باشه؟مسخرس چون همه میدونن خانوما ذهن نشخوار کننده دارن و چیزیو ...

اگ نمیگفتم وقتی خودم میفهمیدم بد میشد 

بنظرت قابل بخشش هست؟😖

بعله چون گزشته است اون موقه شما تو زندگیش نبودی از وقتی که با شماست مهمه من خودم با شوهرم که دوست بودم هر چی بود و نبود رو بهم گفت نمونش همین حرف نامزد شما رو گفت دوسش داشتم گفتم بیخیال گزشته بوده ازدواج کردیم یه مدت همش بهش فک میکردم یهو به خودم اومدم دیدم دارم خودمو نابود میکنم اون گزشته بوده من تو حالم باید حالمو بسازم نه غصه ی گزشته رو بخورم مهم الانه که متعهده شمام خودت فکراتو بکن هر کس یه جوری فکر میکنه و طرز تفکرش یه جوره!

متفاوت باش دنیا پر از آدمای معمولیه🌵
ن خودش بارها گفته اگ ت اینطوری بودی یلحظه هم باهات نمیموندم دلیلشم اینه ک من دخترم و اون پسر بوده

خب الان مطمعنی چون اون پسره فردا روزی بهت خیانت نکنه؟  یا زن دوم نگیره؟ترسناک تر از گذشتش طرز فکر این بنده خداس

مورد خیلی خیلی مهم تر ،بیماری های جن.سی هستش مطمعنی رعایت کاملو کرده؟

بعله چون گزشته است اون موقه شما تو زندگیش نبودی از وقتی که با شماست مهمه من خودم با شوهرم که دوست بو ...

از یه طرف ک نمیتونم ولش کنم اصلااا فقط با این فکررر خودمو دیوونه کردم

اگ نمیگفتم وقتی خودم میفهمیدم بد میشد 

از کجا میخواستی بفهمی؟خودت میگی ۱۷ سالگیش.بنظرم با گفتنش فقط تورو از خودش دور کرده

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خب الان مطمعنی چون اون پسره فردا روزی بهت خیانت نکنه؟   یا زن دوم نگیره؟ترسناک تر از گذشتش طرز ...

ن دیگه اینطور نیست از این لحاظ مطمعنم...

بله طرز فکرش خیلی عقب موندس😏

تاپیک هاتو خوندم اسی فک کنم بخاطر فرار از خانواده فعلیت (که متاسفانه پدر ومادرت خیلی شبیه مال منن جزو والدین سمی هستن احتمال میدم مادرت باعث شده پدرت هم سمی بشه) میخوای ازذواج کنی بنظرم اشتباه میکنی روی درس و مستقل شدنت کار کن

حلیمه سلطانِ سایتتونم(برین قیام ارطغرال ببینین)😅 کاربر جدید نیستم ، اون‌یکی کاربریم ترکید😬 زندگی کوتاه تر از اونیه که به چیزای مسخره فک کنی دوست ِ من 😘 یادت نره مهربون باشی🤗❤️🌹💞🥂
از کجا میخواستی بفهمی؟خودت میگی ۱۷ سالگیش.بنظرم با گفتنش فقط تورو از خودش دور کرده

منظورم از دور کردن همین فکراییه ک میکنی و اذیت میشی و باهاش مث سابق ارتباط نمیگیری

نمیدونم ولی اگ میفهمیدم خیلی بد براش تموم میشد

ن دیگه اینطور نیست از این لحاظ مطمعنم... بله طرز فکرش خیلی عقب موندس😏

پی یه نکته مهم بهت بگم...هیچوقت هیچ چیزی از هیشکی بعید نیست...همینکه میگه من پسر بودم تو دختر اگر تو بودی من نمیبخشیدم از نظر من خیلی بده...بازم میگم از لحاظ بیماری ها هم باید ازش مطمعن شی...

تاپیک هاتو خوندم اسی فک کنم بخاطر فرار از خانواده فعلیت (که متاسفانه پدر ومادرت خیلی شبیه مال منن جز ...

اره پدر و مادرم ک اخلاقشون بشدت اذیتم میکنه ولی همیشه اینطور نیستن..گاهی انقدر خوبن ک خدا میدونه مث الان

ولی بعضی وقتاا انقد اذیتم میکنن مث تاپیکای گذشتم ک....

درسم الویتمه 

2827
2791
2779
2792