2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو عزیزم من که جواب گرفتم .

البته من باردار شدم ۸ جلسه نرفتم ۵ جلسه رفتم بعدشم کرونا و دوباره بارداری اما خیلی خوبه هنوز تک و توک مو در مییارم .

البته من صورت رو نرفتم اصلا و زیر بغل و بیکینی هم جواب نگرفتم .

اما دست و پام عالی شد 

عه کجایید کجا رفتین کدوم شهرید کسی از قم نیس اینجا

من تهرانم شهرش فرق نمیکنه جدیدترین دستگاه و برو فرقش با مثلا دستگاه دو سال پیش ۲۰۰ تومن شاید باشه اما بهتر جواب میگیری باید ۸ جلسه اینا بری بهد سالی یه بار تمدید کنی 

شما رفتین چند جلسه چجور شده یکم توضیح بدین ممنون 

من سالهاست دارم میرم 😂

ولی خب بعد هشت نه جلسه هشتاد درصد موها در نمیاد اون بیست درصدم خیلی دیر و نازک در میاد دیگه هر چند ماه یه بار برو شارژ کن که کم کم اون بیست درصدم در نیاد.

من یه ماه شیو نکنم شاید رو پام بیست سی تا تار مو در بیاد بخاطر همونام دارم هرماه میرم.البته اشتباهه ولی خب کرم دارم میرم

من سالهاست دارم میرم 😂 ولی خب بعد هشت نه جلسه هشتاد درصد موها در نمیاد اون بیست درصدم خیلی دیر و ن ...

عه ینی کم در بیاد با ژیلت بزنی دوباره زیاد نمیشه. باید اصلن نزنی مثلا جلساتت تموم شد 

میشه ی ذره از پاتو ببینم یا دستتو چقدر داری جلسه ای چند کلا سفیدی سبزه ای 

سبزه نیستم سفید سفیدم نیستم جلسه.‌ای ۸۰۰ البته همه بدن رو رفتم به جز شکم کمر گردن . نمیتونم عکس بزارم 🤪

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

عه ینی کم در بیاد با ژیلت بزنی دوباره زیاد نمیشه. باید اصلن نزنی مثلا جلساتت تموم شد 

بعد تموم شدن جلساتت میشه با ژیلت زد تاثیری رو رویش مجدد نداره.البته بری لیزر دیگه خودت معتادش میشی