2777
2789
عنوان

نامزد شکاک 🥺

480 بازدید | 23 پست

من نامزدم بی نهایت شکاک جوری که یه بار جواب تلفن ندم فکرش هزار راه میره . تو چت صدام کرد گفتم جانم ؟ گفتی هیچی . گفتم خب بگو عزیزم . گفت بی خیال هیچی . گفتم حرف تو دلت نگه ندار بگو لطفا . 

گفت یه سوال بیخود اومد تو فکر مریضم اسرار نکن نمیپرسم . منم ناراحت شدم و شروع کردم باهاش بحث کردن . گفتم اعتماد نداری بهم و توپیدم بهش .

بعدش پیام داد من چقدر بدبختم میخواستم بگم میتونی از بابات پول بگیری منم کمک کنم ماشین بخریم برات . گفتم خب این سوال کجاش بیخود بود . گفت اخه نمیخوام به بابات فشار بیاری 

راست میگه به نظرتون؟ 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدید؟

اگه واقعا شکاکه باید ببینی از کجا نشات گرفته شکش و اگه شکاک بودنش کم باشه درمان میشه

شبی که رفتم با لبخند این جهان را ترک خواهم کرد چون میدانم رسالتم را به انجام رسانیده ام❤️خدایا بزرگ ترین آرزوم رو براورده کن❤️کوچیکاشم میخوام چون میدونم میدی❤️کمم نمیخوام به اندازه ی بزرگیت بده
اخه مدل حرف زدنش رو میشناسم . وقتی میگه فکر مریضم سوال اومد یعنی یه جا شک کرده بهم 

اگه شکاکه عزیزم باهاش زیر یک سقف نرو، چون آدمای شکاک طرف مقابلشون رو نابود میکنن

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
خب به نظرت خودتم شکاک نیستی؟چرا همدیگرو باور ندارید؟خب حرفشو زده دیگه تامام 

بخدا مدل حرف زدنش رو میشناسم . وقتی گفت فکر مریضم سوال بیخود اومد تا اخرش رو فهمیدم . اخه الان باهام دعوا کرد گفت برو دیگه پشت سرتم نگاه نکن منه احمق میخواستم برات ماشین بخرم . اخه پس چرا گفت فکر مریض ، سوال بیخود 

دوتا پا داری  چهارتا دیگه قرض کن  وفقط فراررررررررر

حس ام میگه دروغ میگه ، بخاطر ماشین نبود . اخه بخاطر ماشین باید برگرده بگه فکر مریضم سوال بیخود اومد ؟ خب خیلی راحت میتونست بگه بابات میتونه کمک کنه منم کمک کنم