2777
2789
عنوان

نامزد شکاک 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 23 پست
به نظرت راست میگه بخاطر ماشین بوده ؟ 

برای اینکه بفهمی راست گفته بگو بیاد باهاش حرف بزن ببین واقعا پولی داره که بتون با کمک بابات برات ماشین بخره

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
جفتتونم بشینید باهم حرف بزنید ..منطقی و کم کم رفتارتونو تغییر بدید ...

اصلا نمیشه باهاش منطقی حرف زد . یه بار رفته بودم دکتر اینقدر خیابون شلوغ بود صدای گوشیمو نشنیدم دو دقیقه بعدش زنگ زدم گفتم ببخشید متوجه نشدم . تا دو روز غر زد سرم . گفت من همینم باید همه چی شفاف و واضح باشه برام . فکرم مریضه جواب نمیدی هزار جور فکر میاد تو سرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای اینکه بفهمی راست گفته بگو بیاد باهاش حرف بزن ببین واقعا پولی داره که بتون با کمک بابات برات ماش ...

اره قراره یه ماشین قولنامه کنه . ولی پولش کمه ‌. گفت میخواستم بگم تو از بابات یکم بگیری . منم پول بزارم ماشین رو تو سوار شی . 

ولی اخه چرا نوشت فکر مریضم سوال بیخود اومد . کجاش بیخوده اخه 

ازدواج با همچین آدمی منطقی نیست

به نظرتون زود قضاوت کردم ؟ اخه چرا اون مدلی پرسید پس . من که بایدم خوشحال بشم که نصف پول ماشین رو بخواد بده . خیلی راحت میتونست بپرسه بابام پول دستش هست یا نه . میگه نمیخواستم فکر کنی طمع کردم واسه پول بابات . گفتم خب تو میخواستی واسه من ماشین بخری . بابام باید خوشحال هم بشه تو توی این شرایط نصف پول ماشین منو میدی