2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معده رو دااااغون میکنه این چیزا. فقط خوردن ادمو چاق میکنه میدونم کم اشتهایی مثل خودم. من خودم ۵۰ کیل ...

بیا تحت نظر خودم تا اول معده رو برسی میکنم بعد دارو بهت میدم که صورتت تپل بشه. و بدنت پر بشه 

قرص مخمر آبجو و پودر جوانه گندم اینا بهترین و کم عارضه ترین ولی به شرطی که ادامه بدی من تا احساس کنم ...

من سه تا بسته جوانه گندم خوردم

چرا تاثیری نداشته؟؟؟

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
شاید بهت نساخته .اراده هم خیلی مهمه من وقتی سرسری بخورم جواب نمیگیرم ولی با هدف باشه چرا

اشتهام زیاد کرده

اولا روزی سه بار میخوردم

الانا ی بار 

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
خب پس خوبه همین که اشتها داشته باشی کم کم چاق میشی

خداکنه🥲

قرص مخمر آبجو و پودر جوانه گندم اینا بهترین و کم عارضه ترین ولی به شرطی که ادامه بدی من تا احساس کنم ...

اینا که چاق کننده نیست عزیزم فقط اگه کمبود ویتامین داشته باشی قرص مخمر اشتهاتو میبره بالا...جوانه گندمم چون مواد مغذی و ویتامین داره اگه بدنت کمبود داشته باشه ممکنه یکمی به وزنت اضافه کنه وگرنه کالری ای نداره

بیا تحت نظر خودم تا اول معده رو برسی میکنم بعد دارو بهت میدم که صورتت تپل بشه. و بدنت پر بشه 

زیر تاپیک من از این مزخرفا نگید لطفا اون گیاهیا بدتره نمیدونم شما چجور انسانای بی وجدانی هستین آخه 

پودر ؟ منم پودر خریدم مزه انبه

وای نخور همونیه که شکل میوه داره روش؟؟؟نخور پرع کورتونه اصلا معتبر نیست چرا سرخود می‌خورید اخع..بعدشم اونی ام‌که داروخونه داره فقط همراه ورزش و تحت نظر مربی اونم یه دوره باید مصرف کنی نکنید اینکارو

جدی  کی گفته ؟ ضررداره؟

شدیدا عزیزم...کورتونه و شما فک میکنی اشتهات باز شده اما کاذبه و بعد از قطع برمیگرده هیچ کل بدنت ترک میخوره معدت آسیب میبینه کبد و کلیه ات داغون میشه حتی درمواقعی ممکنه ارتروز بگیری...عزیزم کاملا مشخصه چیزی که نمیدونی توش چیه و از جای معتبر نمیخری چرا باید بهش اطمینان کنی؟هرکی اطرافم دیدم عوارض دیده و ایناهمه دروغه اطلاعات کافی دارم راجبشون