سلام لطفا جواب بدید...کسایی که تجربه چاق شدن صورت داشتن میشه بیان بگن صورت که چاق بشه بینی میره تو یا نه؟!یعنی لپ بیاد بالا بینی کوچیک تر دیده میشه؟اصن تجربه تپل شدن صورتتون و بگید ک چقد تغییر کردید و...
قرص مخمر آبجو و پودر جوانه گندم اینا بهترین و کم عارضه ترین ولی به شرطی که ادامه بدی من تا احساس کنم ...
اینا که چاق کننده نیست عزیزم فقط اگه کمبود ویتامین داشته باشی قرص مخمر اشتهاتو میبره بالا...جوانه گندمم چون مواد مغذی و ویتامین داره اگه بدنت کمبود داشته باشه ممکنه یکمی به وزنت اضافه کنه وگرنه کالری ای نداره
وای نخور همونیه که شکل میوه داره روش؟؟؟نخور پرع کورتونه اصلا معتبر نیست چرا سرخود میخورید اخع..بعدشم اونی امکه داروخونه داره فقط همراه ورزش و تحت نظر مربی اونم یه دوره باید مصرف کنی نکنید اینکارو
شدیدا عزیزم...کورتونه و شما فک میکنی اشتهات باز شده اما کاذبه و بعد از قطع برمیگرده هیچ کل بدنت ترک میخوره معدت آسیب میبینه کبد و کلیه ات داغون میشه حتی درمواقعی ممکنه ارتروز بگیری...عزیزم کاملا مشخصه چیزی که نمیدونی توش چیه و از جای معتبر نمیخری چرا باید بهش اطمینان کنی؟هرکی اطرافم دیدم عوارض دیده و ایناهمه دروغه اطلاعات کافی دارم راجبشون