2821
2789
اره ن ازمایش نخاست گفت کیست داری گفتم اره اونم اینارو داد بهم😐جالبه ک دکتره بهترین دکتر شهرم هست نم ...

عجیبه آزمایش ننوشته! 

من ریزش موی خیلی شدید دارم ب اندازه ای موهام پر بود ک نگو ولی الان خیلی کم شده حجمش. 

رفتم عطاریببینم چی خوبه گفت من چیزی توصیه نمیکنم فعلا اول یه آزمایش بدین ک مطمئن بشین مشکل هورمونی کم خونی یا تیروئید ندارین. منم دیدم راست میگه ها، تو فکرم برم آزمایش بدم. شما هم آزمایش بدین اول ببرین پیش پزشک عمومیتون حداقل ک خیالتون راحت بشه

بیوتین و دکسپانتول باهم بگیر دوتارو با یه سرنگ تزریق میکنن

اره عزیزم دوستم رفته دکتر بهش جفتشو داده بهتر شده منم میخام برم بگیرم بزنم ببینم چطوریه ...اخه موهام ارثی نیس پیاز موهام بخاطر سشوار م هس ضعیف شده چون چند هفتس قطع کردم سشوار کشیدنو بهتر شده ریزش موهام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسمش چیه  عزیزم ؟؟

میشه درخواستمو قبول کنی یا بهم پیام بدی برات مشخصاتش رو بفرستم 

https://t.me/anisaabeauty1369

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
پس آزمایششو بده.  کلا چکاپ شو شاید کیست نداری اصلا. با سونو مشخص میشه. نمیدونم چطور انقد قاطع ...

اخه خودم میدونم کیست دارم چون سونو دادم قبلا هم پریود نمیشدم چند ماه بعد ال دی خوردم سه روز پریودام منظم شد و موهامم الان بهتره ....یکم اعصابم خورد بود سر کم پشتی گفتن این بهترین دکتره رفتم اینم ک اینجوری