2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عصاره خرگوشك از داروخرنه بخر،محشره

عزیزم یک میلیون دادم این محلولارو گرفتم حالا خوندم میگن بعدش برمیگرده ریزش مو حالا موندم چکار کنم دارم دق میکنم☹

خرگوشک قهوه اییه؟ 

کی باید ب سر زده شه

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

نزن عزیزم ماینوکسیدیل داره و با قطعش ریزش شدید میاره 

برای رویش مجدد مو میخواستی بزنی ریزشت زیاده ؟؟

علتش چیه

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

منم ریزش شدید دارم البته شیر میدم ولی زیاااده دکترم رفتم محلول و شاپو و ویتامین داد، حالا اینی که شما میگی رو میخرم ببینم اثر داره

عزیزم یک میلیون دادم این محلولارو گرفتم حالا خوندم میگن بعدش برمیگرده ریزش مو حالا موندم چکار کنم دا ...

بزارش تو ي سايتي چيزي بفروشش،،خرگوشك٧٠تومنه و اندازه ١سال بسه،،ببين محححشرهههه

منم ریزش شدید دارم البته شیر میدم ولی زیاااده دکترم رفتم محلول و شاپو و ویتامین داد، حالا اینی که شم ...

بايد وقتي از حموم مياي برون و موهات خيسه بزني كف سرتو بعدش خشك كني،هر دفعه ك ميري حموم همينطور،سر ١ماه ميبيني ك چقدرم موي جديد دراوردي

عزیزم عصاره خرگوشک چی هست و چطوری باید استفاده اش کنیم. 

عزيزمبايد وقتي از حموم مياي برون و موهات خيسه بزني كف سرتو بعدش خشك كني،هر دفعه ك ميري حموم همينطور،سر ١ماه ميبيني ك چقدرم موي جديد دراوردي

بايد وقتي از حموم مياي برون و موهات خيسه بزني كف سرتو بعدش خشك كني،هر دفعه ك ميري حموم همينطور، ...

یعنی چی مو خیسه خب با موی خیس که خواص عصاره از بین میره فکرشم میکنم خیلی کثیف کاری میشه رو موی خیس  بعد برای هرریزشی خوبه هورمونی ارثی و....

خدایا شکرت