2777
2789
عنوان

یعنی الا من چون دیپلم دارم ممکنه

586 بازدید | 23 پست

مسخرم کنن در اینده😐؟حتی اگه ادم موفقی تو رشته خودم باشم؟

الا به خانمی میگفت با مدرسه بچش مشکل خورده بهش گفتن تحصیلاتتون چیه

یعنی😐💔بعدا میزننش تو سر بچم؟

غلط کردن 

به بچت یاد بده تحصیلات شعور نمیاره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بنظرم بد نیست تو هر حوزه ای که کار میکنی و علاقمندی تحصیلات دانشگاهیش رو هم داشته باشی 

من موافق این ارزش گذاریا نیستم ولی خب هست دیگه تو جامعه 

جای اینکه فکر کنی بهش و بترسی نکنه بد باشه خب یه چهار سال برو دانشگاه خیلیم خوش‌ میگذره

بعضیا موفقیتشون و استعدادشون تو درس نیس . چ آرایشگری معروفی تو شهر من ک پرستار بودن و پرستاری و ول کردن رفتن سراغ استعدادشون

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
تو سر بچه که نمیزنن. اما بچت ممکنه خجالت بکشه

😐چرا خوب مگه هرکی رفته دانشگاه خیلی با فهم شعور تر شده برحال اون کسیم که نمیره دانشگاه میره دنبال علاقش و کارش

ببین بنظرم بد نیست تو هر حوزه ای که کار میکنی و علاقمندی تحصیلات دانشگاهیش رو هم داشته باشی  م ...

چیش خوش میگذره دقیقا فداتشم😐حروم شدن پولم و وقتم و اعصابم با این کادر قشنگ دانشگاه ؟ بجاش میتونم تو شغل خودم پیشرفت کنم و هزینم برا اون بمونه

چیش خوش میگذره دقیقا فداتشم😐حروم شدن پولم و وقتم و اعصابم با این کادر قشنگ دانشگاه ؟ بجاش میتونم تو ...

من والا بهترین دورانم دانشگاه بود و کلا عوض شدن شخصیتم رو مدیونشم 

حالا برای هرکس فرق میکنه اولویتا ولی بنظرم وقتی دغدغه ت شده که نکنه بچمو بزنن تو سرش یا نکنه خجالت بکشم خب چرا انجامش ندی چیزای جدیدی هم یاد میگیری موقعیت جدید هم برات پیش میاد. 

ولی خب لازم نیست با این لحن جواب بدین شما سوال پرسیدی من نظرمو گفتم اگر فقط میخواستی نظر خودتو بشنوی خب نمیپرسیدی :)

من والا بهترین دورانم دانشگاه بود و کلا عوض شدن شخصیتم رو مدیونشم  حالا برای هرکس فرق میکنه او ...

واقعا معذرت میخوام 💕 اصلا منظور بدی نداشتم و لحنم بد نبود 🤦🏻‍♀️خیلی بد به نظر امد توی چت

شرمندتم💕💋🙁 شما برای من وقت گذاشتی نظرتونو دادی اصلا قصد بی حرمتی نداشتم لطف کردی❤️

ب نظرم اول تو کار پاتو سفت کن بعد برو دانشگاه مدرک بگیر

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده