2777
2789
عنوان

مرد شکاک

225 بازدید | 12 پست

سه سال میشه باهمیم . پارانویید داره نمیدونم ارثیه یا بخاطر گذشتشه چون گذشته تلخی داشته . نسبت به بقیه میبینم خیلی شدید نیست . من بابای خودم خیلی بدتر از اینه . اینم همش توهم داشت من بش خیانت میکنم یا یه چیزایی هست که پنهون میکنم . آنلاین موندن بیرون رفتن اینا حساسه وقتی عصبی میشه واقعا نمیفهمه داره چیکار میکنه چی میگه انگار میشه یه ادم دیگه . ما تو دو تا شهر جداییم و سالی شاید ۳ ۴ بار همو ببینیم . ولی وقتی پیش همیم خیلی ارومه اصلا گیر نمیده یا خیلی با ملایمت میگه طوری که به ادم برنمیخوره نمیدونم اگه این مشکل دوری راه حل بشه چی میشه.

از طرفی هم تو شهرشون یه مردی هست سه سال تمامه گیر داده به من همه ی شهرو پر کرده من باش رابطع دارم خودشم ۴۰ خورده ای سالشه انگا میدونن این چقد حساسه نقطه ضعف گیر آوردن من هر چی میگم من کاری نکردم این باورش نمیشه . هر جا میپیچه حرف منه . دوستای مادرش میان از من بد و بیراه میگن اونم تقصیری نداره .

سر این قضیع داره نابود میشه همش فک میکنه این همه مدت رو کی حساب باز کرده چرا رکب خورده از من .

من چطوری میتونم حالیش کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اون مرده باید الکی بگه با شماس؟؟این همه ادم چرا شما؟قضیش چیه؟

یه دشمنی ای با خانواده ش داره ‌ . میدونن ما خیلی وقت باهمیم میخاد رابطمونو خراب کنه اونو بهم بریزه

خودش میدونه مشکل داره اصلا انکارش نمیکنه ولی به درمان امید نداره

ببین تا نری زیر یه سقف خیلی فرق داره اون وقت هر ثانیه به هر چی میخاد گیر بده مدل لباس پوشیدن غذاخوردن راه رفتن خندیدن و هزار تا چیز دیگه یهو باید دارو بخوره اهل روانپزشک رفتن و دارو خوردن هست اهل مشاوره رفتن و ادامه دادن درمان هست روانشناس براش تشخیص پارانوئید داده؟؟؟

ببین تا نری زیر یه سقف خیلی فرق داره اون وقت هر ثانیه به هر چی میخاد گیر بده مدل لباس پوشیدن غذاخورد ...

اخه راجبش حرف زدیم میگه مشکلم اینه ازم دوری همش فکرای ناجور میکنم وقتی پیشم نیستی . واقعنم وقتی پیششم خیلی مهربون و آرومه نمیگم کلا قطع میشه ولی یه طوریه ادم اصن اذیت نمیشه . خودشم رفته پیش روان شناس بش گفته وسواس فکری داری دیگه نمیدونم پارانوئید تشخیص داده یا ن ‌ولی نسبت به تاپیکایی ک میزنن بچها و چیزایی ک خودم دیدم خیلی شدید نیس ولی آزار دهنده س

اخه راجبش حرف زدیم میگه مشکلم اینه ازم دوری همش فکرای ناجور میکنم وقتی پیشم نیستی . واقعنم وقتی پیشش ...

ببین تو چندباری که دیدیش نمیتونی تشخیص قطعی بدی که بخاطر دوری هست یا کلا شخصیتش این مدله ولی اگ واقعا بیماره قبل ازدواج حتما برو مشاوره و تصمیم درست بگیر شما الان چون چتدساله باهاشی و علاقه داری بهش میخایی خودتو توجیه کنی

ببین تو چندباری که دیدیش نمیتونی تشخیص قطعی بدی که بخاطر دوری هست یا کلا شخصیتش این مدله ولی اگ واقع ...

مشکل من الان ازدواج نیس . مشکلم این آقایی که آبرومو برده گفته باش رابطع داشتم این باور کرده . هر کیم باشه باور نمیکنه طرف ۳ ساله گیره رو من دست بر دار نیس