2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

103 بازدید | 18 پست
*پرسش: تورو خدا جوابم بدید من نزدیک یکسال ازدواج کردم قبل از ازدواج کیست تنبلی تخمدان داشتم ک باقرص امپول پریود مشدم رفتم پیش متخصص کلومفید بهم داد ماه اول از شب پنجم پریدی شب یکی ک جواب نداد ماه دوم از سوم پریدی شب دوتا بعد رفتم سونوگرافی دادم ک گفت پنج فولکول از 19تا24دارم ک باردارشدم ک بعد دوماه پوچ بود ک کوتاز کردم بعدازکوتاز خودم دوبار پریود شدم بدون دارو بعد باقرص کلومفید باز باردارشدم بازم پوچ هفته پیش شوهرم ازمایش اسپرم وواریس داد ک نرمال حالا باید چکارکنم چ ازمایشاتی انجام بدم ایا اگ مشکل زنتیکی داشت باشم قابل درمان است تورو خدا بگید چ ازمایشی باید انجام بدم راهنماییم کنی
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
کسی نیست جوابم بده
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
تورو خدا هرکی تجربه داشت کمکم کنن افسرده شدم از بس فکرکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یبار تجربشو داشتم کلا دکتر آزمایش های بیشتر رو تشخیص میده ولی دکتر من میگفت تا 3 بارم مشکلی نیست و شانسه
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
بچه ها تو رو خدا بگید اونایی که بارداری پوچ داشتن علائمشون چی بوده ؟؟ مثل حالت تهوع و ... رو داشتید ؟..من اول هفته هفت هستم و دیروز سنو بودم ..ساک و زرده بود اما قلب نه
بخند هر چند که غمگینی.ببخش هرچند که مسکینی . فراموش کن هرچندکه دلگیری . آری اینگونه بودن زیباست هرچند که آسان نیست...
بهارناز جون برای من زرده هم نداشت فقط ساک بود گفت معادل 5 هفته 10 روز بعد رفتم گفت سک معادل 5 هفته و 1 روز یعنی هیچی به هیچی
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی
دکتر من دیروز گفت زیاد امیدوار نباش ..ممکنه تشکیل نشه ..خیلی ناراحتم
بخند هر چند که غمگینی.ببخش هرچند که مسکینی . فراموش کن هرچندکه دلگیری . آری اینگونه بودن زیباست هرچند که آسان نیست...
چهارشنبه که رفتم سنو گراف بیرون گفت 6 هفته ..دیروز دکتر خودش تو مطب سنو کرد گفت ساک رشد کرده اما ضربان نداره !!خواست واژینال کنه که نذاشتم
دکترا تو سونو ضعیفن برو یه سونوگرافی خوب و حتی شده واژینالم انجام بده به نظرم هفته دیگه برو