2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست
نمیدونم والا هر کسی یه چیزی میگه ..من بیچاره به سختی باردار شدم حالا هم اوضاعم اینه ... اونایی که پوچ بود حالت تهوع داشتید ؟؟ لکه بینی ؟؟
بخند هر چند که غمگینی.ببخش هرچند که مسکینی . فراموش کن هرچندکه دلگیری . آری اینگونه بودن زیباست هرچند که آسان نیست...
بهار ناز عزیزم حالا زود تاامبد نشو خدا بزرگ
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من نه اصلن حالت تهوع داشتم نه ویار چیزی انگارنه انگار بارداربودم
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
همه چیز در مورد عادت ماهانه؛ درد مشترک زنان اسم های متفاوتی داره . اما درد مشترک همه خانم‌ها است . بانوان در سنین باروری به طور طبیعی، هر 28 روز (این عدد می تواند ۷ روز بیشتر یا کمتر از این هم باشد)، ۲ تا ۷ روز دچار خونریزی می‌شوند (در این مقاله دورۀ ۲۸ روزه را در دورۀ قاعدگی و روزهای خونریزی را زمان عادت ماهانه می‌نامیم). در هر عادت ماهانۀ طبیعی روزانه حدود 20 تا 40 میلی‌لیتر خون و ترشحات خارج می‌شود. معمولا شدت خونریزی دو روز است. چرا خونریزی؟ در تخمدان میلیون‌ها تخمک وجود دارد که هر تخمک به همراه سلو ل‌های اطرافش، مجموعه‌ای به نام فولیکول را شکل می‌دهد. این فولیکول‌ها تحت اثر ترشحات قسمتی از مغز به نام هیپوفیز قرار دارند. یک دورۀ قاعدگی طبیعی را، براساس وضعیت جدار داخلی رحم، می توان به سه مرحله تقسیم نمود: 1- مرحله رشد 2- مرحله ترشحی 3- مرحلۀ تخریب در مرحلۀ رشد که زمانی بین اتمام خونریزی و تخمک‌گذاری است، فولیکول های تخمدان تحت تاثیر. . . ادامه...