2777
2789
عنوان

حرکت جنین همینه؟؟؟؟؟

145 بازدید | 31 پست

خانوما از دیشب سمت چپم زیر دلم یچیزی مثل حبابه ک انگار میترکه 

نمیدونم چجوری بگم. مثل حباب یا مثل نبض البته خیلی خیلی کوچولو حس میشه 

همینه حرکتش؟؟ 

امروزم زیادی راه رفتم 

ظهر وقتی رسیدم خونه دقیقا روی رحمم زیر نافم یچیزی اومد و محکم خودشو سفت کرد در حدی ک دست میکشیدم برجستگیشو متوجه میشدم 

اره عزيزم. من تو هفته هاي پايين هميشه شكلات ميخوردم و به كمر ميخوابيدم كه تكون بخوره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دفعه اول مث پر احساس کردم دست پسرموخیلی صعیف وکم جون. الهی بگردمش

رفته بودیم کوه باشوهرم. چندتاازین خانمای سانتی مانتال که بچه دار نمیشن که کهنه بچه عوض نکنن وشیرنمیدن که فرم سینه هاشون خراب نشه درکمال باکلاسی ایستاده بودن که سگ خونگی عظیم الجثه شون پی پی کنه وتمیزش کنن. اینجااا جهان سومه.جاییکه نگه داری سگ کلاس میاره ونگه داری اشرف مخلوقات بی کلاسی وبی فرهنگی محسوب میشه. اگه باامضام حال نمیکنی مشکل خودته مشکل من نیس شایدمنم باامضای توحال نکنم. امضای خودمه دلم میخاد هرچی دوس دارم بنویسم. افتاد👎

بله زیر ناف منقبض میش سفت میش گرما تو اون نقطه بیشتر حتی. از ماه های بعد جا به جایی دقیقتر متوجه میشی. چیز شیرین و یخ بخوری بیشتر تکون میخور. ماه هشتم هم سکسکه میکن شکمت میپره😁خیلی دوران خوبیه یادش بخیر

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
اره عزيزم. من تو هفته هاي پايين هميشه شكلات ميخوردم و به كمر ميخوابيدم كه تكون بخوره

عزیزم من ب سرما حساس شدم کوچکترین سرمایی ک بهم میخوره خودشو سفت میکنه حرکتشو من حس نمیکردم ولی میومد سمت چپم سفت میشه من دردم میاد 

فکرکنم زیاد علاقه ای به هوا سرد نداره نمیدونم من خودم سردم نمیشه ولی چجوری بچه توی رحم سرما رو حس میکنه وقتی ک من خودم سردم نیست

بله زیر ناف منقبض میش سفت میش گرما تو اون نقطه بیشتر حتی. از ماه های بعد جا به جایی دقیقتر متوجه میش ...

وای دلم غش کرد 

ایقد عجله دارم برا دیدنش خدایا نمیدونی من چقد عجولم عاشق نی نی ام اگر ترسم از زایمان نبود فکرکنم 30-40 تا بچه میوردم 🤣

من ار ۷ هفته متوجه نبض زدن شدم زیر شکمم به هرکی میگم باور نمیکنه میگن ۷ هفته خیلی زوده  اما م ...

پسره بچتون؟ 

میگن. جنین پسر خیلی زود حرکتاش حس. میشه اتفاقا دوستمم میگفت منم هردوتا رو از 2 ماهگی حس میکردم