2777
2789
عنوان

بچم سوخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 78 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرق نیس پوشک مارک ببم بستم اینجوری شد  

مارك پوشكش را عوض كن  ممكنه حساسيت پيدا  كرده باشه كرم زينك اكسيد بزن  حريره سنجد حتي شده يه قاشق يه قاشق بهش بده حريره را با اب بپز ،اگه  ميتوني  يه كم بازش بزار مواظب باش سرما نخوره اگه گذاشتي باز بمونه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پماد الفا خالی بزنم؟؟؟ پس روغن جامد با گل سرشور یا هیدوک.. نزنم؟؟؟ توروخدا بگید چون تو روستا هستیم د ...

نه عزیزم پماد الفا بزن خوب بشه وقتی خوب شد دیگه میخوای پوشک بگیری کالاندولا و یالوسیون فیروز که بجای پودر هست بزن .همیشه یکم پوشک قواره ازادتر بگیر بعضی بچه ها رانشون تپل تر یا حساسه .به نظرم مای بی بی اگه میتونی از هایپر با تخفیف بگیر خیلی استانداردتره یا بارلی هم خوبه مولفیکس قواره ش کوچیکه ببم هم زود پس میده 

بخدا تتروساکلین عالیه من ازش معجزه دیدم خودم به طور وحشتناکی سوختم ولی این پماد معجزه کرد خواهش میکن ...

البته م دستم سوخته بود پیامو ندیدم همین ک دیدم نوشته بودید بچم سوخت گفتم بیام و بگم ک دیدم ی جای دیگش سوخته ولی درکل پماد خوبیه خیلی خوبه ....

بخدا تتروساکلین عالیه من ازش معجزه دیدم خودم به طور وحشتناکی سوختم ولی این پماد معجزه کرد خواهش میکن ...

وای من گفتم الفا گرفت عموم زنگ زدم یعنی الفا بده ؟؟؟ 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
هیدو کورتیزول پوست رو نازک و حساس می‌کنه گلم من الرژی داشتم دکتر می‌گفت نقطه نقطه فقط روی کهیرهات بز ...

کورتون هست. اما با یکبار زدن مشکلی پیش نمیاد. دکتر برای دخترم به خاطر اسهال دندون که نه زینک اکساید نه کالاندولا تاثیر نذاشت . حتی اگه شدید باشه پماد بتا متازون تجویز می کنند. 

یه چیز پهن کن زیرش بذار و همونجا بشینه باهاش بازی کن

بخدا انقدر کهنه زیر انداز شستم ک نگو، گفتم پماد الفا و قطره پدی لاکت بگیره ، بعد روغن جامد هم میزنم، کاندولا و فیروز ک اصلا خوبش نکرد

خوب میکنه واقعا؟؟؟ باشه الان میرم بگیرم چقدر بدم 

کرم وازلین بچه فیروز خیلی خوبه 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

کورتون هست. اما با یکبار زدن مشکلی پیش نمیاد. دکتر برای دخترم به خاطر اسهال دندون که نه زینک اکساید ...

الان گفتم الفا بگیره بیاره ، بگم یه چیز دیگه بگیره؟؟؟ اره بخاطر اسهالشه بیشتر ک نمیزاره خوب بشه،. اخه هیچی نمیخوره جیغ میزنه کریه میکنه فقط شیرمو میخوره طفلی