2777
2789
عنوان

بچم سوخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 78 پست
تجربه بچه داری ندارم‌اما دیدم که روغن جامد برای عرق سوختگی خوبه.

احسنت 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
اخه مسافرتیم مجبوریم بمونیم کار دادگاهی داریم بعد نمیشه خونه مردم ک باز باشه چون ده ماهشه ، میخپام پ ...

کته. هویج پخته. ماست پروبیوتیک خوبه برای اسهال. موز.  سیب زمینی آب پز. 

الان براس هیدروکورتیزون ۱درصد بزن. شب موقع خواب زیرش مشما بنداز باز بذار . ایشالا تا فردا خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم الان فک کنم در دسترس ترین چیز روغن جامد باشه 

بزن عالیه

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

کاش میشد ویس بذارم برات  عیبت نداره الان برات تایپ میکنم دقیقا پسرم هفت ماهش بود ده کیلو بودخی ...

انشالله سلامت باشه ، گل سرشور بگیرم با روغن جامد ، این خوردنیا در دسترسم نیس مسافرتم خیر سرتم مجبورم کار مهمی داریم تا دو روز اینده برگردیم ، موز اب سیب سنجد اینا اصلا نمیخوره غذا هم لب نمیزنه اصلا

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

دختر منم چند ماهه بود اسهال گرفت اصلا پوستش کنده شده بود کالاندولا و زینک تاثیر نکرد جمعه هم بود رفتم داروخونه دوباره کالاندولا بگیرم اونجا پرسیدم گفت پماد الفا بزن بهت بگم معجزه مرد اصلا گیاهی هم هست ضرری هم نداره عالیه واقعا

کته. هویج پخته. ماست پروبیوتیک خوبه برای اسهال. موز.  سیب زمینی آب پز.  الان براس هیدروکو ...

هیدو کورتیزول پوست رو نازک و حساس می‌کنه گلم من الرژی داشتم دکتر می‌گفت نقطه نقطه فقط روی کهیرهات بزن که پوستت رو خودش حساس‌ترنکنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
کاش میشد ویس بذارم برات  عیبت نداره الان برات تایپ میکنم دقیقا پسرم هفت ماهش بود ده کیلو بودخی ...

اها یادم اومد کته لا برنج نیمدونه محلی و هویچ پخته و ماش با ماست چکیده و پونع دادیم ب پسرم 

الان ۱۳سالشه اون زمان هفت ماهه بود خداشاهده معجزه کرد

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
اخه مسافرتیم مجبوریم بمونیم کار دادگاهی داریم بعد نمیشه خونه مردم ک باز باشه چون ده ماهشه ، میخپام پ ...

کالاندولا بزن زیاد بزن.خساست به خرج نده.یه مقداری هم هر چه میتونی بزار باز باشه.و سریع سریع پوشکشو عوض کن.شل ببند پوشکشو.کته ماست بهش بده .

دختر منم چند ماهه بود اسهال گرفت اصلا پوستش کنده شده بود کالاندولا و زینک تاثیر نکرد جمعه هم بود رفت ...

پماد الفا خالی بزنم؟؟؟ پس روغن جامد با گل سرشور یا هیدوک.. نزنم؟؟؟ توروخدا بگید چون تو روستا هستیم دیرتر بشه نمیتونم بررم بخرم 

کالاندولا بزن زیاد بزن.خساست به خرج نده.یه مقداری هم هر چه میتونی بزار باز باشه.و سریع سریع پوشکشو ع ...

باشه عزیزم پماد الفا هم الان میرم بگیرم اونم بزنم