2777
2789
عنوان

بچم سوخته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برو داروخونه پماد سوختگی ماما بی بی بگیر اب رو اتیشه همیشه مای بی بی میکنیش یکم بزن ازش اصلا نمیسوزه من دخترم سوختگی شدید داشت اصلا پوست بچه کنده شده بود عین لبو قرمز شده بود اینو زدم فرداش خیلی خوب شد دو روز زدم کامل خوب شد از این به بعد بعد تعویض پوشک میزنم براش حدود ۳۰ تومن ایناست.

کته ماست بده ،کمتر پوشکش کن ،بزار بچه راحت باشه ،پودر بزن بهش ،سعی کن کمتر پوشکش کنی تا خوب شه بعد ، ...

اره داریم بزنم خوب میشه ؟؟ الفا هم گفتم بگیره بزنم امشب ،بدبختی نمیزاره بشورم جیغ میزنه 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
ببین برو داروخونه پماد سوختگی ماما بی بی بگیر اب رو اتیشه همیشه مای بی بی میکنیش یکم بزن ازش اصلا نم ...

پماد سوختگی ماما بیبی یا. مای بیبی؟؟

منم بچم ۱۱ ماهشه ی پسر ۴ ساله هم دارم تجربه مم میگه بچه ک اینطور میشه دیگه مای بی بی نکن اصلا تا جایی هم ک میتونی شلوار پاش نکن هر چی آزاد تر باشه هوا بخوره زودتر خوب میشه....بر اون سوختگی هم دختر منم اسهاله من فکر میکنم بر دندونش باز بزارش کرم مثلا بهمن بر بچه هام همیشه کالاندولا معمولی استفاده میکنم اما دکتر همیشه آن آن میده جاریم کرم باریک ب بچه هاش میخوره بائو ببینی کدوم بهش میخوره ولی در کل ی پتو ملافه دار پهن کن بچه رو باز بزار

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
منم بچم ۱۱ ماهشه ی پسر ۴ ساله هم دارم تجربه مم میگه بچه ک اینطور میشه دیگه مای بی بی نکن اصلا تا جای ...

میدونی کلا پوستش رفته انگار 

زیر بیضه ش کلا قرمزه 🥲🥲😭

میدونی کلا پوستش رفته انگار  زیر بیضه ش کلا قرمزه 🥲🥲😭

ببین تو بازش بزار تا فردا خوب میشه من بچم تیکه تیکه انگار پوست نداشت اینجوری شده بود تو بکن بهتر شد بر بچه هام دعا کن....سریع خوب میشه اصلا نبندش دسشویی کردی ربع بزار هوا بخوره بعد شلوار نخی پاش کنچ

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
الان گفتم الفا بگیره بیاره ، بگم یه چیز دیگه بگیره؟؟؟ اره بخاطر اسهالشه بیشتر ک نمیزاره خوب بشه،. اخ ...

🥲 لثه هاش درد میکنه. من چون دخترم شیر خشکی بود وعده شیرخشکشو بیشتر میکردم چون به شدت بد غذا میشد. راستی سرلاک هم اسهال جمع میکنه..از داروخانه بپرسه چی خوبه. مثلا دختر خاله م میگفت کرم با روغن ماهی برای دخترش اثر داشت

الان گفتم الفا بگیره بیاره ، بگم یه چیز دیگه بگیره؟؟؟ اره بخاطر اسهالشه بیشتر ک نمیزاره خوب بشه،. اخ ...

برای اسهالش میتونی نبات تو قاشق بذاری بگیری روی شعله گاز تا بسوزه بعد خاموش کن . یه چیز قهوه ای سوخته  میشه. تو آب حل کن هر بار یکی دو قاشق بده  خیلی خوبه