2777
2789
عنوان

مزون لباس اینترنتی کلاهبردار😔

10483 بازدید | 30 پست

خانوما اومدم بگم که شما هم مثل من اغفال نشین. مزون سارگل بود که من بهش سفارش شومیز دادم . توی تلگرام دیدم کانال رو. حتی هزینه پست کار رو گرفتن . ولی الان بعد دوماه هیچی ارسال نکردن. به ادمین پیام میدم که پول ریختم چرا سفارشم رو ارسال نمیکنید . بلاکم کرد.

دززززززدن. مراقب باشین. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه منم کانالشو دیده بودم معتبر به نظر می اومد

چه بده که اینجوری سر آدم کلاه میزارن خدا ازشون نگذره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

اصلا کانال معتبر نیس واسه خرید 

فقط تو اینستا میشه تشخیص داد پبج دزده یا نه 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
خدایی باور کردی مانتو سنگ دوزی کار دست ۱۲۰ تومن؟؟؟ 

دقیقا داشتم ب همین فک میکردم 😐

وقتی قیمتو دیدم خندم گرفت😐😂😂😂😂😂😂😂کثافتا نگاشون کنا

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕