2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم اسی نیستی  چ بازیچه ای ؟؟چرا از چهره عکس گرفت

واقعا متوجه نشدی

چقدر میپرسی

قربانی اون ازدواج شدم

برو تاپیک هاموبخون

با دستگاه گفت برای چهرا

یا شوخی کرد

همچین چیزی

وای خدای من😭😭حالا جدای از این عکس اولش که میخواد اسپوکلوم رو بزاره من از اون وحشت دارم

همون درد داره دیگه اون پیچشم که سفت میکنه بدتر میشه🤣 درسته من از اول تا آخرش جیغ میزدم ولی خب می ارزید ، مشخص شد یکی از لوله هام اندازه عدس عفونت داشت و دکتر آمپول داد بعدش یکبار پریود شدم و بعد اون باردارشدم 😍

قبل عکس یکسال و نیم اقدام بودم باردار نمیشدم

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
واقعا متوجه نشدی چقدر میپرسی قربانی اون ازدواج شدم برو تاپیک هاموبخون با دستگاه گفت برای چهرا ی ...

عزیزم یکم بد توضیح دادی اخه یهو از عکس پریدی رو اووون ادم ما هم فکر کردیم عکس گرفته و بلایی سر زندگیت اورده

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
همون درد داره دیگه اون پیچشم که سفت میکنه بدتر میشه🤣 درسته من از اول تا آخرش جیغ میزدم ولی خب می ار ...

ینی من بعد از ۵ سال برم تاثیر میزاره؟؟ تنبلی دارم ولی با دارو تخمکام عالی شدن مثلا یهو ۴ تا بالغ...آمپولم زدم ازاد شدن شوهرمم سالم.... نکنه بخاطر لوله هام نشدم

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
همون درد داره دیگه اون پیچشم که سفت میکنه بدتر میشه🤣 درسته من از اول تا آخرش جیغ میزدم ولی خب می ار ...

واقعا تاریخ منم دوساله اقدامم دیگه خودم ب دکتر گفتم عکس رنگی بنویس .خدا بچه تو برات حفظ کنه خداروشکر که نتیجه داد براتون 

ینی من بعد از ۵ سال برم تاثیر میزاره؟؟ تنبلی دارم ولی با دارو تخمکام عالی شدن مثلا یهو ۴ تا بالغ...آ ...

دمعمولا جواب میده برای کسی ک انسداد داشته باشه دکترم میگفت ۸۰ درصد بعد از عکس رنگی باردار میشن

مرسی عزیزم سعی میکنم بهش فکر نکنم اون لحظه.

ارزششو داره گرفتگی باشه رفع میشه باردار میشی اگه هم نه دکتر شمای رحم و لوله هات رو میبینه مال من خیلی پر پیچ و خم بود   آخرم آی وی اف کردم 

مامان دوقلوها   
دمعمولا جواب میده برای کسی ک انسداد داشته باشه دکترم میگفت ۸۰ درصد بعد از عکس رنگی باردار میشن

لعنت به دکترام که ننوشتن یکی دو ماه پیش نوشت اونم ترسیدم برم.... با بیهوشی شهرمون نداره من تحمل دردم خیلی پایینه از طرفی میگم خیییلی ارزش داره فک کن بعدش حامله شیم😫😫😫