2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 59 پست
لعنت به دکترام که ننوشتن یکی دو ماه پیش نوشت اونم ترسیدم برم.... با بیهوشی شهرمون نداره من تحمل دردم ...

اگر  فکر میکنی ممکنه انسداد داشته باشی حتما انجام بده نزدیکترین مرکزی ث تجهیزات رو داشته باشه واقعا ارزش داره چون کلی داروهای هورمونی مصرف میشه و بی نتیجه میشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر  فکر میکنی ممکنه انسداد داشته باشی حتما انجام بده نزدیکترین مرکزی ث تجهیزات رو داشته باشه و ...

من ۵ سالرمنظم و نامنظم دارو مصرف کردم تخمکام عالی رشد کردن همسرم سالمع ولی نشدم... حس میکنم مشکل داره لوله م...

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
ینی من بعد از ۵ سال برم تاثیر میزاره؟؟ تنبلی دارم ولی با دارو تخمکام عالی شدن مثلا یهو ۴ تا بالغ...آ ...

آره دیگه شاید لوله هات مسدوده و تخمک ازشون رد نمیشه تا برسه به رحم، منم اندازه فولیکولام خوب بود و حامله نمیشدم که دکتر عکس رنگی رحم داد و مشکل حل شد، شماهم حتما برو ان شالله که بعدش باردار میشی😍 دکترم میگفت حتی اگه از اول لوله ها باز باشن هم به باردار شدن خیلی کمک می کنه

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
واقعا تاریخ منم دوساله اقدامم دیگه خودم ب دکتر گفتم عکس رنگی بنویس .خدا بچه تو برات حفظ کنه خداروشکر ...

قربونت برم مرسی، ان شالله که شما هم بعد عکس باردار بشی😍توکل کن به خدا از حضرت ابوالفضل بخواه انقدر زود حاجت میده که آدم شرمنده میشه

عزیزم یکم بد توضیح دادی اخه یهو از عکس پریدی رو اووون ادم ما هم فکر کردیم عکس گرفته و بلایی سر زندگی ...

خیر

چون عکس رنگی همه اون زندگی مه واتفاقات اون زندگی م حساب میشه

ای وی اف

همه کارهای که برای باباشدنش انجام دادم و 

لعنت به دکترام که ننوشتن یکی دو ماه پیش نوشت اونم ترسیدم برم.... با بیهوشی شهرمون نداره من تحمل دردم ...

اصلا نترس و برو انجام بده بخدا ۱۰ دقیقه درد کشیدن به بچه دار شدن می ارزه، آستانه درد هرکسی فرق داره شاید دردت نیومد

احمق گف جفت لوله ها بستس کاری نمیشه کرد برو مرکز ناباروری

عه نه بابا ، دکتر من گفت اگه لوله هات بسته باشن و با این عکس باز نشن عملت میکنم،

اگه برات مقدوره یه سر به دکترمحمدرضابرنجیان بزن ان شالله که باردار میشی، هیچکس از پیشش دست خالی برنگشته، مطبش تهرانه و از همه شهرها مریض داره

عه نه بابا ، دکتر من گفت اگه لوله هات بسته باشن و با این عکس باز نشن عملت میکنم، اگه برات مقدوره یه ...

من مشهدم عزیزم اره متاسفانه منو نا امید کرد دکتر طبیبم تو مشهده میگن خیلی خوبه شانس من هروقت میرم نوبتاش پره

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔
من مشهدم عزیزم اره متاسفانه منو نا امید کرد دکتر طبیبم تو مشهده میگن خیلی خوبه شانس من هروقت میرم نو ...

من امروز رفتم مرکز صدرا عکس رنگی انجام دادم خوب بود اصلا درد نداشت لوله ها بسته بود با تزریق باز شد

من امروز رفتم مرکز صدرا عکس رنگی انجام دادم خوب بود اصلا درد نداشت لوله ها بسته بود با تزریق باز شد

ععع برامن خیلی بد بود بازم خداروشکر بازشد

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔