2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 59 پست
وای منم از همین میترسم نکنه انسدادداشته باشم درد داشته باشه

من حتی ی درصدم فک نمیکردم این مشکل داشته باشم وقتی فهمیدم داغون شدم دکترم گف کاری از دست من برنمیاد باید بری ivf ولی رفتم پیش طب سوزنی با زالو شیاف حجامت یکیش باز شد یکیش چون زیاد بود کامل باز نشد منم دیگ نشد ادامه بدم😭

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عکس رنگی رحم ب چهره ربط داره مگه 

خب دیگه

من درست شنیدم وبرام سواله

اخرش اینو گفت

بعد کلی دستگاه وارد ...کرد اینا اینو گفت

وخلاصه من سالم سالم بودم

واون نامرد زندکی موخراب کرد

وچقدر بازیچه بودم

وچقدر سخت

دردش به شدت وحشتناک بود حس میکردم الان شکمم میترکه، ورودو خروج اون دستگاهش خیلی خیلی درد داشت، مثلا با بی حسی بود ولی شیافی که پنج دقیقه قبل میدن برا ضد درد اصلا اثر نداره که! من مرکز ناباروری ابن سینا تهران رفتم فروردین ماه ۶۳۰تومن شد، 

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
من حتی ی درصدم فک نمیکردم این مشکل داشته باشم وقتی فهمیدم داغون شدم دکترم گف کاری از دست من برنمیاد ...

ایشالا به زودي بار دار بشی و خبر خوش بدی من شنیدم با فیزیوتراپی هم میشه لوله ها باز بشه

دردش به شدت وحشتناک بود حس میکردم الان شکمم میترکه، ورودو خروج اون دستگاهش خیلی خیلی درد داشت، مثلا ...

وای خدای من😭😭حالا جدای از این عکس اولش که میخواد اسپوکلوم رو بزاره من از اون وحشت دارم

من حتی ی درصدم فک نمیکردم این مشکل داشته باشم وقتی فهمیدم داغون شدم دکترم گف کاری از دست من برنمیاد ...

پس دکترت چرا نگفت عمل کنی؟

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
خب دیگه من درست شنیدم وبرام سواله اخرش اینو گفت بعد کلی دستگاه وارد ...کرد اینا اینو گفت وخلاصه ...

بازیچه چی ؟؟میشه توضیح بدید 

استارتر با بی هوشی انجام بده من سال ۹۹بل بی هوشی انجام دادم ولی باید مرکز خاصی تو شهرتون باشه ک با بی هوشی انجام بشه همه جا این کار نمیکنن

من شیراز مرکز فرا پرتو انجام دادم عالی بود عالی با بی هوسی

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

[QUOTE=257843438]ایشالا به زودي بار دار بشی و خبر خوش بدی من شنیدم با فیزیوتراپی هم میشه لوله ها باز بشه[/Qایشالله همه دامنشون سبز بشه خداهم ی نظری ب حال من کنه من شوهرم عاشق بچس ولی حیف.... 💔

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔
وای خدای من😭😭حالا جدای از این عکس اولش که میخواد اسپوکلوم رو بزاره من از اون وحشت دارم

منم از اسپکلوم وحشت دارم بخاطر این با بی هوشی رفتم

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
کجا انجام دادین 

کرج

کلینیک سینا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بازیچه چی ؟؟میشه توضیح بدید  استارتر با بی هوشی انجام بده من ...

من تهرانم تو مرکزی که میخوام برم بهم‌گفتن بدون درد انجام میدن حالا فردا میرم ببینم چطوریه امیدوارم خوب انجام بدن چون یکی از اقوام رفته میگفت خیلی خوب انجام داده براش و درد نداشته با اینکه انسداد هم داشته