وای منم از همین میترسم نکنه انسدادداشته باشم درد داشته باشه
من حتی ی درصدم فک نمیکردم این مشکل داشته باشم وقتی فهمیدم داغون شدم دکترم گف کاری از دست من برنمیاد باید بری ivf ولی رفتم پیش طب سوزنی با زالو شیاف حجامت یکیش باز شد یکیش چون زیاد بود کامل باز نشد منم دیگ نشد ادامه بدم😭
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دردش به شدت وحشتناک بود حس میکردم الان شکمم میترکه، ورودو خروج اون دستگاهش خیلی خیلی درد داشت، مثلا با بی حسی بود ولی شیافی که پنج دقیقه قبل میدن برا ضد درد اصلا اثر نداره که! من مرکز ناباروری ابن سینا تهران رفتم فروردین ماه ۶۳۰تومن شد،
[QUOTE=257843438]ایشالا به زودي بار دار بشی و خبر خوش بدی من شنیدم با فیزیوتراپی هم میشه لوله ها باز بشه[/Qایشالله همه دامنشون سبز بشه خداهم ی نظری ب حال من کنه من شوهرم عاشق بچس ولی حیف.... 💔
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
بازیچه چی ؟؟میشه توضیح بدید استارتر با بی هوشی انجام بده من ...
من تهرانم تو مرکزی که میخوام برم بهمگفتن بدون درد انجام میدن حالا فردا میرم ببینم چطوریه امیدوارم خوب انجام بدن چون یکی از اقوام رفته میگفت خیلی خوب انجام داده براش و درد نداشته با اینکه انسداد هم داشته