2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من نوزادم پنج ماهشه خیلی کوتاه ولاغره 

حریره ی بادام بده 

برنج نیم دانه با بلغور گندم از هر کدوم یه مشت بپز ، بهش شیر و دو قاشق خامه اضافه کن ، بریز تو میکسر بده بخوره زودی تپل میشه 

والا قیافش اصلا تپل نیست.ولی زن باباش اینا کلا استخون بندیشون بزرگه میگم شاید ب اونا رفته

ممکنه 

وبخاطر همین میگم با نمودار چک کن 

اگه قد و وزن متناسب باشه بخاطر ژن هست 

خدایا هرچی تو بخوای…. تو بخوای قشنگتره❤️
چند قد و وزنش؟ شیر خشک  نمیدی ؟

قدش شصت وخورده وزنش شش ونیم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ب منم همسایمون گفت خوردم سیرم سیرش نمی‌کرد ولی این و خوردم خیلی خوب شد

مرسی فدات. هرروز میخوری؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
حریره ی بادام بده  برنج نیم دانه با بلغور گندم از هر کدوم یه مشت بپز ، بهش شیر و دو قاشق خامه ...

شیروخامه وبلغورگندم بدم بچه پنج ماهه؟ تاحالا هنوز هیچی بهش ندادم. این که میگی میشه بدم بچه چهارساله تپل بشه؟ 

دخترم خیلی کم شیر می خوره رفلاکس داره تو بیداری اصلا سینه نمی گیره 

منم پسرم رفلاکس داره هرروز صبح وشب یک چهارم قرص نکسیوم میدم بهش خیلی خوبه اگه ندم بالامیاره