2789

عزیزم منم دختر به دنیا اومد ۲۵۰۰ بود بعد بهداشت گفت وزنش کمه بهش رسیدم تا چهله بهم گفتن خوبه بعد دخترم تاشیر خشکی بود تپلی بود میگف اضافه وزن داره تو خطر بعد  که از شیر گرفتم بچمو شروع کرد لاغر شدن البته بچه رو ازشیر بگیر لاغر میشه بهداشت گفت اوکی ... بهداشت ی رنج وزنی داره  طبق اون نظر میده نگران نباش نی نی الان کوچولو شما هم تازه مادر شدی حق داری عصبی شی ولی روزای قشنگتو با این حرفا خراب نکن

دخترم جونمه ❤👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد ۳۵۲۰ الان۶۵۷۰

وزنش که ماشالا زیاده حواست باشه بیماری خاص نداشته باشه ولی معمولا راه که بیفتن لاغر میشن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اره شیر خودم و. روغن پاک و با تخم مرغ و خرما بخور 

من نوزادم پنج ماهشه خیلی کوتاه ولاغره 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
زیاده . ب دنیا اومدد۳ونیم بود الان ۶ونیم

پسر من و خیلی از بچه هایی که دیدم دوماهگی ۶ ب بالا بودن..

ب منم همیشه میگفتن..البته خیلی تپلی بود پسرم..طوری که یکسالگی شد ۱۵  

۶ ماهگی ۱۲ کیلو بود..

الان دو سال و چهارماهشه ۱۲ و نیمه😐