2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو بیداری شیر می‌خوره ؟غذا نمیدی ؟من دکترش گ۳ت با فرنی شل شروع کن 

آره میخوره. نه هنوز ندادم چندروز دیگه میخام  ازلعاب برنج استفاده کنم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نکسیوم گیر نیاوردم فاموتیدین میدم بالا نمیاره ولی کم اشتهاس 

چرا فاموتیدین؟ چراپودر امپرازول نمیدی. نکسیوم عالیه اگه گیربیاری

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چرا فاموتیدین؟ چراپودر امپرازول نمیدی. نکسیوم عالیه اگه گیربیاری

امپرازول اثری نداشت متاسفانه نکسیومم گیر نیاوردم  لعاب برا رفلکس اصلا خوب نیست فرنی بده با ارد برنج 

شیروخامه وبلغورگندم بدم بچه پنج ماهه؟ تاحالا هنوز هیچی بهش ندادم. این که میگی میشه بدم بچه چهارساله ...

اره عزیزم میتونی بدی ، چیزی نداره که همش مفیده 

عه چرا ندادی؟ بچت به دو برابر وزن تولدش رسیده؟ 

من به پسرم از چهار ماهگی غذای کمکی دادم، از لعاب برنج شروع کردم ،بعد فرنی ، بعد حریره ، بعد این ترکیب برنج و بلغور گندم ، سوپ هم خیلی خوبه ، من سوپشو با عصاره ی پای مرغ و گوشت بلدرچین درست میکنم اونم خوب وزن میده 

اره عزیزم میتونی بدی ، چیزی نداره که همش مفیده  عه چرا ندادی؟ بچت به دو برابر وزن تولدش رسیده؟ ...

آره وزن تولدش2کیلووهفتصدبود الان شش ونیمه. والا دکترش گفت بزار بره توشش ماه بعدبده فعلاعجله نکن. چندروز دیگه بهش میدم 

اره عزیزم میتونی بدی ، چیزی نداره که همش مفیده  عه چرا ندادی؟ بچت به دو برابر وزن تولدش رسیده؟ ...

الان چندوقتشه پسرت؟ 

امپرازول اثری نداشت متاسفانه نکسیومم گیر نیاوردم  لعاب برا رفلکس اصلا خوب نیست فرنی بده با ارد ...

همون فرنی میدم فقط رقیقش چون تازه میخام شروع کنم میترسم سفت بدم

آره وزن تولدش2کیلووهفتصدبود الان شش ونیمه. والا دکترش گفت بزار بره توشش ماه بعدبده فعلاعجله نکن. چند ...

نه اگه دو برابر وزن تولد شد میتونی بدی اصلا نترس حتی قطره ی اهنشم میتونی بدی ، دکتر پسر منم داد تازه من با لعاب برنج شروع کردم بهم گف ول کن همون حریره ی بادام رو بده