2777
2789
عنوان

چیکار کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 36 پست

کل دنیا رو هم داشته باشی ولی حالت خوب نباشه هییییییچ ارزشی نداره 

نصیحت نیست تجربیات خودمه:

من قیافم رو بقیه میگن خیلی خوشگلی

وضعمون خوبه خداروشکر

خانوادم خیلی دوسم دارن

الان دوازدهمم و شاگرد اول کلاسم

ولی حالم خوب نیست

جدیدا نمیتونم درس بخونم

همش دوس دارم خودکشی کنم(البته سه بار اقدام کردم)

از خودم متنفرم

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
عه پس فقط من اینجوری نیستم بچه بودم اعتماد به نفسم زیادی زیاد بود نمی‌دونم الان چمه ممنون

نه بابا بخدا عکس ۱۵ سالگیه منو ببینی چی میگی الان زمین تا اسمون فرق کردم جالبه اون موقع هم میگفتم خیلی خوشگلم😂

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفس ک اصن ندارم  مشاورم درواقع نمیدونم چجوری باید به مامانم بگم ببرتم مشاور روم نمیش ...

عزیز دلم هم سن و سال دختر منی والا اگر نظرت در مورد قیافه ت مثل نظر دختر من در مورد قیافه ش باشه که فقط میتونم بگم خدا عقلت بده ،این حس ها مقتضای سنت هست ،وقتی خودت ،خودت رو زیبا نبینی و دوست نداشته باشی چه انتظاری از بقیه داری ،من شک ندارم تو زیبایی ولی خودت بدبین شدی ،و اطرافیان هم با حرفها یا کارهاشون بنزین رو آتیش میریزن،دخترم قشنگم عزیزم تو میتونی شور و نشاط و انرژی نوجوونی ت رو صرف این افکار کنی میتونی هم برعکسش عمل کنی با قدرت و تمام انرژی شروع به خوندن درست کنی اگر به رشته ت علاقه نداری عوض کن ،آینده ت تودست خودته و بس ،روزهای خوب در انتظار تو هستند اگرمشکلی داری حتما با مادر یا مشاور مدرسه در میون بزار خودتو دوست داشته باش و هر روز از خودت تعریف کن به رویاهات و آرزوهات فکر کن که بهشون رسیدی 

کل دنیا رو هم داشته باشی ولی حالت خوب نباشه هییییییچ ارزشی نداره  نصیحت نیست تجربیات خودمه: م ...

خب چرا حالت خوب نیست 😐این منطقی نیست تو این همه چیز خوب داری خانوادت هم دوست دارن پس چرا اینجوری 

خب چرا حالت خوب نیست 😐این منطقی نیست تو این همه چیز خوب داری خانوادت هم دوست دارن پس چرا اینجوری&nb ...

خوب بودن حال منطق نمیخواد گلم

همش دوس دارم بخوابم وقتییم میخوابم کابوس میبینم تو خوابام هم میخوام خودکشی کنم دیگه ازین وضع خستم...

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
عزیز دلم هم سن و سال دختر منی والا اگر نظرت در مورد قیافه ت مثل نظر دختر من در مورد قیافه ش باشه که ...

خیلی قشنگ بود ولی خب من خیلی به بقیه نگاه کردم هرکی دورو برمه خوشگله خیلی دوست داشتم مثل اونا باشم بخدا بچه بودم فکر میکردم چقد خوشگل و خوشبختم هرچی گذشت فهمیدم چقد داغونم بعد یه مدت خیلیا میگفتن زشتم و اینجوری شد ک الان حالم انقد بده

برای درسم دارم تموم تلاشمو میکنم لامصب نمیشه روم نمیشه به مامانم بگم

خوب بودن حال منطق نمیخواد گلم همش دوس دارم بخوابم وقتییم میخوابم کابوس میبینم تو خوابام هم میخوام خ ...

خب دیگه افسردگی گرفتی درکت میکنم

نمیخوام بد فکر کنی ولی تو حداقل بقیه بهت میگن چقد خوشگلی حداقل درست خوبه حداقل وضع مالیت خوبه و اینجوری هستی 

من هیچکدومو ندارم و حال تورو دارم ولی بعضی وقتا توی آینه نگاه میکنم میگم داری با خودت چیکار میکنی

خیلی قشنگ بود ولی خب من خیلی به بقیه نگاه کردم هرکی دورو برمه خوشگله خیلی دوست داشتم مثل اونا باشم ب ...

دخترم به خدا قسم اشتباه میکنی تو بد بین شدی ،ببین دردونه خانم ،شیطان قسم خورده با تمام وجود و قوا از همه جوانب  انسان رواحاطه کنه و اونو وسوسه کنه،تو فکر می‌کنی وسوسه فقط برای انجام کار حرامه،نه عزیزدلم ،همین افکار وسوسه شیطانه،تا باعث بشه فرشته ای مثل تو به جای اینکه زندگی زیبایی داشته باشه و برای دنیا و بقیه آدمها دنیای بهتری بسازه و سربلند پیش خدای خودش برگرده بشینه این فکرها رو کنه و بگه اصلا خدا چرا منو آفریده،بعدم قشنگم مامانت ،مامانتهههه کی از مامان به آدم نزدیکتره آخه ،چرا روت نشه ،فدات بشم عزیزکم باید افکارت رو تغییر بدی خودت و زندگی و فرصتی که در اختیار داری رو دوست بداری ،حرف برای گفتن زیاد دارم برات ،تایپ کردن سخته

خب دیگه افسردگی گرفتی درکت میکنم نمیخوام بد فکر کنی ولی تو حداقل بقیه بهت میگن چقد خوشگلی حداقل درس ...

عزیزم تو سن پونزده سالگی که زیبایی و زشتی تا آخر نمیمونه الان که نمیشه گفت

اووووو حالا مونده تا قیافه تغییر کنه 

خودم یه عده دیدم از ۲۰به بعد از لولو شدن هلو باور کن

تازه چه فایده داره وقتی همه چیز داشته باشی اما زنده بودنت با مرده بودنت فرقی نداشته باشه؟؟ 🙂

دخترم به خدا قسم اشتباه میکنی تو بد بین شدی ،ببین دردونه خانم ،شیطان قسم خورده با تمام وجود و قوا از ...

درسته اینجور فکر کردن تقصیر خودمه باید سعی کنم رو خودم کار کنم

خب درسته مامانم ولی سرش شلوغه مشغله هاش زیاده نمیخوام درگیر خودم بکنمش گناه داره

واقعا ممنونم الان حس بهتری دارم واقعا باید برم پیش مشاور 

عزیزم تو سن پونزده سالگی که زیبایی و زشتی تا آخر نمیمونه الان که نمیشه گفت اووووو حالا مونده تا قیا ...

وای کاش منم همینجوری بشم بخدا اونموقع دیگ هیچی از خدا نمیخوام 

الان بقیه داشتن به من میگفتن ولی پیش مشاور برو حقیقتا دارم بهش فکر میکنم اصن ارزش نداره این 2 روز زندگیو ناراحت باشی الانم میگی زنده بودن با مردنت.... حتماااااااا یه چیزی شده ک اینجوری فکر میکنی دیگه

درسته اینجور فکر کردن تقصیر خودمه باید سعی کنم رو خودم کار کنم خب درسته مامانم ولی سرش شلوغه مشغله ...

تو باارزشترین و مهمترین دارایی مادرتی پس شک نکن اون اگر متوجه بشه بهش نیاز داشتی و نگفتی بیشتر ناراحت میشه

وای کاش منم همینجوری بشم بخدا اونموقع دیگ هیچی از خدا نمیخوام  الان بقیه داشتن به من میگفتن ول ...

راستش چیز خاصی نشده تو زندگیم ولی افسردم

اما مطمئن باش قیافت تغییر میکنه 

درس هم چیزی نیست که نشه پیشرفت کنه فقط کافیه تلاش کنی

عزیزم هم زیبایی هم پول هم پیشرف تو هررر زمینه ای به دست میاد اما حال خوش و تن سالم به دست نمیاد یا حداقل خییلی سخت و کم به دست میاد 

با جسم سالمی که خوداروشکر داری درست رو خوب کن و آیندتو بساز و نذار مث من افسرده نشی

تو باارزشترین و مهمترین دارایی مادرتی پس شک نکن اون اگر متوجه بشه بهش نیاز داشتی و نگفتی بیشتر ناراح ...

پس بهش بگم؟ 

بگم چی... 

بگم حالم خوب نیست و میشه ببریم مشاور یا چی؟