2777
2789
عنوان

چیکار کنم...

237 بازدید | 36 پست

سلام 

نمیدونم از کجا شروع کنمو اصن چرا دارم همچنین چیزیو مینویسم... 

والا یه دختر 15 سالم ک هیچ چیز خوشگلی تو خودم نمیبینم درواقع به نظر خودم خیلی زشتم بقیه هم میگن... 

پول و چیزیم ندارم ک بخوام بهش بنازم و دلمو خوش کنم

درسمم که خوب نیست و هیچ استعدادی ندارم و امسالم رفتم رشته ای ک اصن دوستش نداشتم... 

همه اینا به کنار فقط دوست دارم بدونم من چرا به وجود اومدم اصن چرا من 

فقط اومدم که استادیوم خالی نباشه واقعا نمیدونم چیکار کنم چندوقته درسام بدتر شده به قیافه خودم بد بین تر شدم حتی در حدیه ک ماسکمو در نمیارم و دوستم 2 ساله اصن قیافمو ندیده 

چیکار کنم؟ هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه

یه مقداری به خاطر سنت هست

یه مقدارم عدم اعتماد به نفس

اگه میتونی پیش مشاور برو 

یا تلفنی با یه مشاور حرف بزن

اما پیگیر این کار باش 

پاییز خودش مزید بر علت میشه آدم این افکار رو داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توعکس همه چی معلوم میشه

بزار ببینیمت 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
یه مقداری به خاطر سنت هست یه مقدارم عدم اعتماد به نفس اگه میتونی پیش مشاور برو  یا تلفنی با ...

اعتماد به نفس ک اصن ندارم 

مشاورم درواقع نمیدونم چجوری باید به مامانم بگم ببرتم مشاور روم نمیشه

کدوم دختر ایرانی توی ۱۴ ،۱۵ سالگی خوشگله؟🤣🤣🤣 همه پشمالو، بینی پف کرده ، جوش دار ...  مثل ج ...

والا اینا هست ولی من تو مدرسه ک میبینم اکثرا خوشگلن 12می ها هم نصفشون دماغ عمل کردن

عزیزم تو اعتماد به نفست پایینه بخاطر سنتم هست تواین سن هممون فک میکنیم زشتیم اینقد تمرکزتو نزار تواین چیزا درستو بخون دو سه سال دیگ خوب میشه قیافت با اینکه الانم تو زیبایی ولی خب سنه بلوغه دماغه ادم یکم بزرگ میشه جوش میزنه همه اینا عادیه

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
اعتماد به نفس ک اصن ندارم  مشاورم درواقع نمیدونم چجوری باید به مامانم بگم ببرتم مشاور روم نمیش ...

خب بگو

اینطوری روز به روز بدتر میشی

مدرسه مشاور نداره؟

معلمی نداری کمکت کنه؟ مثلا اون به مادرت بگه 

والا اینا هست ولی من تو مدرسه ک میبینم اکثرا خوشگلن 12می ها هم نصفشون دماغ عمل کردن

تو هم خوشگل میشی 

این حس‌ها عادیه توی سن شما 

اونی هم که بینی ش رو عمل کرده احساس زشت بودن داشته دیگه.... پس ببین چقدر رایجه این احساس

عزیزم تو اعتماد به نفست پایینه بخاطر سنتم هست تواین سن هممون فک میکنیم زشتیم اینقد تمرکزتو نزار توای ...

عه پس فقط من اینجوری نیستم بچه بودم اعتماد به نفسم زیادی زیاد بود نمی‌دونم الان چمه

ممنون

خب بگو اینطوری روز به روز بدتر میشی مدرسه مشاور نداره؟ معلمی نداری کمکت کنه؟ مثلا اون به مادرت بگ ...

چرا مشاور داریم ولی میترسم اخه مامانم همیشه میگفت به این مشاورا چیزی نگو فکر میکنن حالا چ مشکلی داری و سو استفاده میکنن