2777
2789
عنوان

خب یه کمک لازم دارم

72 بازدید | 8 پست

فرض کنین یکی دوستون داره و شماهم دوسش دارین ولی نه به اندازه ای که اون طرف دوستتون داره

عام خب این به کنار شهرتون خیلی دوره از هم اون یه جا دیگس شمام یه جای دیگه حساب کنی (ده یازده ساعت راهه) اگه هم بیاد خواستگاریتون ممکنه خانواده ها قبول نکنن یعنی احتمالش هست قبول کنن احتمالش هست قبول نکنن شما با همچین ادمی زندگیتونو ادامه میدین یا تمومش میکنین که بیشتر وابسته نشی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجب هیچکدومش نمیتونم نظر بدم جز راه دور 

خیلی اذیت کننده هست شهر غریب باشی دور از خانوادت 

اولاش شاید برات جذابیت داشته باشه چون جای جدید رفتی اما بعد یکی دوسال کل از درو دیوار کوچه پس کوچه ها غریبی می‌باره 

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
دقیقا ، و بخاطر همینه سردرگمم 

منو شوهرم باهم دوست بودیم و بهم علاقه داشتیم بخاطر دوست داشتنم قبول کردم و اومدم شهر غریب ،همه این تنهایی و غربت رو بخاطر شوهرم تحمل میکنم چون دوسش دارم وشبا با آرامش سرمو میزارم رو بالشت یعنی فکرم و ذهنم پیش کسی دیگه نیست ،هر لقمه غذایی که درکنار همسرمم میخورم باعشقه با ذوقه 

دونفر وقتی واقعا همو دوست داشته باشن همه چیز رو بخاطر هم دیگه تحمل میکنن زندگیشون با لذت میگذره پس توام جدا از همه اینا اول خوب فکر کن ببین واقعا کسی که میخوای یه عمر باهاش بخوابی باهاش هم سفره و هم خونه بشی می‌تونه این آقا باشه یانه 

امیدوارم حرفام کمکت کنه تصمیم درست بگیری

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
منو شوهرم باهم دوست بودیم و بهم علاقه داشتیم بخاطر دوست داشتنم قبول کردم و اومدم شهر غریب ،همه این ت ...

ممنون عزیزم یه جورایی قانع شدم و سعی میکنم عاقلانه تصمیم بگیرم 

ممنون عزیزم یه جورایی قانع شدم و سعی میکنم عاقلانه تصمیم بگیرم 

موفق و عاقبت بخیر بشی گلم