2777
2789

همسرم زیاد به خانواده من اهمیت نمیده اکثرا چیزی بگم مسخره می‌کنه خونشون اگه دعوت کنن اونم با دعوا می‌ره خونشون . منم از این طرف زیاد خونه مادرشوهرم اینا نمیرم ولی وقتی میبینمشون بهشون احترام می‌زارم .خواهرشوهرم هم تازه نامزد کرده به اونم زنگ میزنم حال همشونو میپرسم . حالا من چیکار کنم که همسرم با خونوادم خوب باشه .😣😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط قرمز همسر من خانوادشه،از ترس اینکه من کوچکترین بی احترامی به اونها نکنم خودش همیشه طرف خانوادمو داره.

کاهی اوقات ازش خحالت می کشم با رفتارای خودش مقایسه میکنم و باعث میشه خیلی کارهارو نکنم😅

کاربر قدیمی ام،خیلی خیلی خیلی قدیم 👵متاسفانه بارها ترکیدم ولی هر بار با انگیزه بیشتر برگشتم 🦋چون از این سایت نمی تونم دل بکنم✋

باید شعور خودش برسه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خب. دلیلش چیه لابد بهش بی احترامی کردن و الا من خیلی داماد کم دیدم با خانواده زنش بد باشه

تو ندیدی..نمونه اش شوهر من..

اصولا مردایی که طبع سرد و شخصیت آرومی دارن مهربون ترن و مودب ترن و زیاد ریز بین و حساس و حسود و.. نیستن..

ولی مردایی که مثل شوهر من طبع گرمی دارن برعکس مردای سرد هستن و رو اعصاب میرن..

ببین یکی دوماه خونه مادرشوهرت برو و بهشون خیلی احترام بزار و باهاشون جور شو 

بعد دوماه یک روز که شوهرت آرومه 

باهاش صحبت کن بگو بیا من بگو ازت چی انتظار دارم تو هم بگو ازم چی انتظار داری 

بهش بگو همون طور که من احترام میزارم تو هم احترام بزار 

البته اگه تو اگه تو خونتون بحثی شد به خانوادش بی احترامی کردی صد در صد اون یادش نمیره و همش تو ذهنشه 

پس سعی کن حتما بهش بگی وقتی دعوا میگیرین به خانواده هم کار نداشته باشین 

کاری که مامانم کردم آنقدر پیش بابام به خانواده و طایفش فحش داد بابام که اصلا کاری به خانواده مامانم نداشت الان اونم روش باز شده داره خانواده مامانم رو فحش میده 

احترام احترام میاره 

ولی هر چیزی به اندازش 

الکی بگووخانوادم خیلی دوستت دارن 

هروقت میرم صحبتت میاد میگن شوهر خوبی داری 

بعدبخانوادت بسپار یکم تحویلش بگیرن معذب نشه بیان پیشش بشینن حرف بزنن تنهاش نذارن ک زیاد بیاد توروبیاره خونه مادرت

کم کم شوهرت بااینچیزا رفتوامدش زیاد میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه والا بی احترامی نکردن همیشه احترامشو نگه داشتن خیلی هم دوسش دارن ولی این یکم حسودی داداشمو می‌کنه .چون بابام به داداشم که تازه مغازه بازکرده کمک کرده اما پدرخودش توعروسیمون یه گرون هم خرج نکرده میگه بابای من کمکم نکرده لااقل بالای تو کمک کنه

نه والا بی احترامی نکردن همیشه احترامشو نگه داشتن خیلی هم دوسش دارن ولی این یکم حسودی داداشمو می‌کنه ...

عه چ پرو پر توقع 

باز چی

این پس طمع داره باسیاست عمدا زجرت میده ک توبری زیرپای بابات بشینی براش هزینه کنه

بگو مرد باش روپای خودت وایسا متکی ب کسی نباش خودت بازحمت خودت برو بالا با زحمت کسی بالارفتن هیچ فایده نداره 

دوروز دیگه نمیگن فلانی بازحمت خودش رف بالا میگن باکمک مردم بود وگرنه خودش کجا عرضه داشت

اینجوری حرف بزن ساکتش کن قاتعم میشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲