2777
2789
عنوان

همون راننده سرویسم بدوییدبیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلیتون رو خوندم زیادی ارید مدارا می کنید

منم پسرم سرویسیه و چون کارمندیم و خونه مادربزرگهاشه هربار هماهنگ میکنم مسیرو.اینم بگم مادربزرگهاش گکلا دوتا خیابون فاصله دارن یه خیابون تو مسیره دقیقا یعنی راهشو کج نمیکنه برای ما

وقتی سری عصره برگشتن هماهنگ کردیم بیارش در خونه خودمون که مسیر فرق داره

بخاطر همین تغییر مسیر ما بجای 500 بهش 700 میدیم

شما خیلی کوتاه میای

شما قراردادت با مدرسس درسته؟

نه عزیزدلم همسایمونه ولی در اصل بهم معرفی شدیم یه راننده سرویس که دوستم بود معرفی کرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

تاپیک قبلیتون رو خوندم زیادی ارید مدارا می کنید منم پسرم سرویسیه و چون کارمندیم و خونه مادربزرگهاشه ...

ولی این خانوم سر 5 هزارتومن که برای شخص پول نیست ولی برای راننده آژانس و سرویس و تاکسی خب همین هزاری دوتومنی جمع میشه سر ماه میشه 200.300 سر هموت ناراحت شد بهش برخورد که حالا فرقیم نداره

بخدا هیچ سرویسی همچین کاری نمیکنه

من دوست راننده سرویسم خب دارم

میگن کوچه رو که دنده عقب لازم باشه بیای یا دست اندازه یا جایی که نیاز به دور دو فرمون داره یا وقتی ماشین رو پارک میکنی خاموش میکنی پول استارت و همه چیز رو حساب کن بعد قیمت بده بهشون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

دیگ انقدرم صبور نباش .من جاتو حرص میخورم.  زنه رو الان تو ذهنم به 7روش سامورایی تیکه تیکه اش ک ...

چی بگم دگ آدم بی شعور بلانسبت شما هرتوضیحی براش اضافس

برای یکی کار کردم پولمو نمیدہ جواب اس و تلفنم نمیدہ ۔حس خیلی بدی دارہ نلنین این کارو

من چکار کردم عزیزم میشه توضیح بدید منم به اون زنگ زدم پیام دادم جواب نداد خب من اسکلش نیستم که بره دوراشو بزنه فکراشو بکنه ببینه نه اسکل تر از من پیدا نمیکنه باز بمن زنگ بزنه جواب بدم؟ 

ولی این خانوم سر 5 هزارتومن که برای شخص پول نیست ولی برای راننده آژانس و سرویس و تاکسی خب همین هزاری ...

خوب اگر اینقدر این 5تومنا برای ایشون بی ارزشه پرداخت کنن

این دوره زمونه یک ریلم خودش حسابه

تاپیک قبلیتو خوندم . راننده سرویسی یا راننده دراختیار ؟؟؟؟  باهاش طی کن بگو شما وظیفه داری راس ...

نمیدونم چرا یسری چیزا درکش برا یسری آدما سخته چیز دور از ذهنی نیست کافیه با چند تا راننده سرویس صحبت کنه

خوب اگر اینقدر این 5تومنا برای ایشون بی ارزشه پرداخت کنن این دوره زمونه یک ریلم خودش حسابه

بخداخودم گرفتارم گیربکس ماشین افتاده به روغن ریزی 4 تومن هزینشه باز بشه یه تعویض روغن 300 لنت 270

لاستیک جفتی 1و300 بنزین لیتری 3 و گاز لیتری 1500 

چندروز پیش کاسه نمد پلس حلالی کارتل عوض شد 500 پولش شد تعمیرکار همون 5 تومنم به من تخفیف نداد😐

خیلی خودتون رو طرف حسابش نکنید اگر دیدید زبون خوش رو نمی فهمه با مدرسه مطرح کنید نهایت بگید این دان ...

من با مدرسه قرارداد ندارم گلم

من چکار کردم عزیزم میشه توضیح بدید منم به اون زنگ زدم پیام دادم جواب نداد خب من اسکلش نیستم که بره د ...

کار ایشونم بد بودہ کہ جواب نمیدادہ ولی با سکوت کہ حل نمیشہ رک حرفتون رو بزنین