2777
2789
عنوان

همون راننده سرویسم بدوییدبیاید

845 بازدید | 28 پست

پیرو تاپیک قبلیم 

دیروز که اون پیامو دادم به خانومه جواب نداد بعدش امروزم بهش پیام دادم (عزیزدلم دیشب پیام دادم جواب ندادی امروز خودتون میرید؟) 

باز جواب نداد 10 دقیقه بعدش منو بست به زنگ منم جواب ندادم گوشیمو گذاشتم رو حالت هواپیما

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی😂😂 ولش کن بابا زنیکه رو  منکه اعصابم نمیکشه ب شخصه خوبه فحش کشش نکردیا😶😶من نمیتونم جلو ...

😂😂😂من خیلی صبورم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

تاپیک قبلیتو خوندم . راننده سرویسی یا راننده دراختیار ؟؟؟؟ 

باهاش طی کن بگو شما وظیفه داری راس ساعت بچه ت آماده باشه منم از در منزل تحویل بگیرم به مدرسه تحویل بدم و برعکس . به بچه هم یاد بده وسایلش رو خودش بیاره 

خلص و تمت 

تاپیک قبلیتو خوندم . راننده سرویسی یا راننده دراختیار ؟؟؟؟  باهاش طی کن بگو شما وظیفه داری راس ...

یاد ناصر الدین شاه افتادم 😄😄

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍