2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن مگ خانومام حساب میکنن😐

تازه اول تا آخرم ماشینش زیر پای منه ،حرصمم دراوردنی میزنم بغل میگم برو پایین زود باش ،بزن ب چاک ببینم😅

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
ن مگ خانومام حساب میکنن😐 تازه اول تا آخرم ماشینش زیر پای منه ،حرصمم دراوردنی میزنم بغل میگم برو پا ...

واجب شد برم گواهی نامه بگیرم🤣

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️

اره حتما برو 😂 طفلی بیشتر از اینکه ماشینش دست خودش باشه،دست منه،زبونمم دومتر درازه براش

😂😂😂ماشینش چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه 😐 سی سالمه یک بار هم نشده حتی به شک بیوفتم که طرف داره دست دست میکنه ! اصلا هم حرف کسایی که میگن نه زن هم باید حساب کنه و دونگی و .... مگه ما آویزون هستیم و چرت و پرت و گوش نکن ! یک مرد با شخصیت و جنتلمن به هیچ عنوان نمیزاره وقتی خانومی باهاشه،  زن دست تو جیبش کنه ! اصلا مردها به غرورشون بر میخوره اگر اندکی شخصیت داشته باشه😐

به ترتیب اول خدا برام مهمه ، بعد خانوادم : (پدر،مادر،خواهرم، پسرم (هاپوم مینی🐶) بعد خودم و بعد خالم 👪🏼👩‍👩‍👦 علایقم : عاشق طبیعتم🏞🏝🏕🌊 ، بچه ها👶🏼🧒🏼 ، حیوانات 🐶🐈🐎🐵، برف🌨❄☃️ و باران 🌦☔🌧، نجوم🌌🔭 🪐🛸🚀🌙📡🌠☄ ، سفر 🛩🧳🚂، خرید🛍👠📦💄💸 ، روانشناسی 📖🔍🗃، موزیک 🎼🎶🎧🎸، فیلم 🎬📽🖥 ،رانندگی به خصوص در شب 🚙🚘🌜🌚 شکلات و شیرینی🍭🍩🍰🍫🎂🧁🍬تمیزی 🛁🧴🧺🧻🧼🪥🧽🚿
خدایی مواظب باش😂😂😂😂اقایون رو ماشین بشدت حساسن

ن اتفاقااین برعکسه،بخدا هرروز ماشین تر تمیز میکنه میاره، بخاطر من فقط ،من بیشتر حساسم رو ماشینش🤦🏻‍♀️

عاشقی کورش کرده میگه فقط تو روت خط نیوفته، ماشین جهنم😂

دلش دریاس خدایی

ن اتفاقااین برعکسه،بخدا هرروز ماشین تر تمیز میکنه میاره، بخاطر من فقط ،من بیشتر حساسم رو ماشینش🤦🏻‍ ...

😂😂عزیزم

پایدار بمونید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه 😐 سی سالمه یک بار هم نشده حتی به شک بیوفتم که طرف داره دست دست میکنه ! اصلا هم حرف کسایی که میگن ...

دقیقا 👌🏻

از نظر آقایون دست به جیب شدن خانما ،براشون از فوش ناموسیم بدتره