2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن مگ خانومام حساب میکنن😐

تازه اول تا آخرم ماشینش زیر پای منه ،حرصمم دراوردنی میزنم بغل میگم برو پایین زود باش ،بزن ب چاک ببینم😅

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱

نه 😐 سی سالمه یک بار هم نشده حتی به شک بیوفتم که طرف داره دست دست میکنه ! اصلا هم حرف کسایی که میگن نه زن هم باید حساب کنه و دونگی و .... مگه ما آویزون هستیم و چرت و پرت و گوش نکن ! یک مرد با شخصیت و جنتلمن به هیچ عنوان نمیزاره وقتی خانومی باهاشه،  زن دست تو جیبش کنه ! اصلا مردها به غرورشون بر میخوره اگر اندکی شخصیت داشته باشه😐

به ترتیب اول خدا برام مهمه ، بعد خانوادم : (پدر،مادر،خواهرم، پسرم (هاپوم مینی🐶) بعد خودم و بعد خالم 👪🏼👩‍👩‍👦 علایقم : عاشق طبیعتم🏞🏝🏕🌊 ، بچه ها👶🏼🧒🏼 ، حیوانات 🐶🐈🐎🐵، برف🌨❄☃️ و باران 🌦☔🌧، نجوم🌌🔭 🪐🛸🚀🌙📡🌠☄ ، سفر 🛩🧳🚂، خرید🛍👠📦💄💸 ، روانشناسی 📖🔍🗃، موزیک 🎼🎶🎧🎸، فیلم 🎬📽🖥 ،رانندگی به خصوص در شب 🚙🚘🌜🌚 شکلات و شیرینی🍭🍩🍰🍫🎂🧁🍬تمیزی 🛁🧴🧺🧻🧼🪥🧽🚿
خدایی مواظب باش😂😂😂😂اقایون رو ماشین بشدت حساسن

ن اتفاقااین برعکسه،بخدا هرروز ماشین تر تمیز میکنه میاره، بخاطر من فقط ،من بیشتر حساسم رو ماشینش🤦🏻‍♀️

عاشقی کورش کرده میگه فقط تو روت خط نیوفته، ماشین جهنم😂

دلش دریاس خدایی

نه 😐 سی سالمه یک بار هم نشده حتی به شک بیوفتم که طرف داره دست دست میکنه ! اصلا هم حرف کسایی که میگن ...

دقیقا 👌🏻

از نظر آقایون دست به جیب شدن خانما ،براشون از فوش ناموسیم بدتره