2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

18452 بازدید | 28 پست

دیگهههه  برای کوچیک کردن  شکم و پهلوهات جوش و حرص نده خودتو  فقط کافیه یک گن ساعت شنی اصل  کلمبیا داشته باشی با پوشیدن روزی ۶ تا ۷ ساعت  سه سایز کم میکنی  و با پوشیدن  یک هفته اول متوجه کوچیک شدن سایزت میشی فقط کافیه امتحان کنی 😉

برای مشاوره و این ک سایزدقیقتو بدونی فقط کافیه به گوشیم زنگ بزنی و با جون و دل بهت مشاوره بدم 😍

با تضمین  اصل بودن گن ساعت شنی انچری کلمبیا 

شماره تماس : ۰۹۳۵۲۴۴۰۹۳۱ 

فروش حضوری و غیر حضوری دارم 

اونم با پایین ترین قیمت  نسبت به جاهای دیگه 

ارزان فروشی اعتبار ماست 🥰

چنده؟ هرچند شنیدم برا دستگاه گوارش خیلی ضرر داره

اصلا هیچ  ضرری نداره  هرجا گلم قیمت کنی ۹۰۰ تومن میفروشن ولی من با قیمت ۷۹۵ تقدیمتون میکنیم نه عزیزم هیچ ضرری نداره با پوشیدن روزی ۶ تا ۷ ساعت  هیچ اتفاقی نمیفته  بیشتز از ۶ تا ۷ ساعت در روز بله خوب نیس هرچیزی بیش از حدش خوب نیس  و طبیعیه ولی هیچ ضرری نداره و  کار طبی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنده؟ هرچند شنیدم برا دستگاه گوارش خیلی ضرر داره

تا میشه تو کلیه نابود کنندس پهلوها رو زخم میکنه .من استفاده کردم چرته

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
اصلا باهاش نميشه نشست بعد پايينش لوله ميشه 

نه عزیزم اصلا اینطوری نیست من حتی خودمم دارم استفاده میکنم اصلا لول نمیشه  من گن ساعت شنی اصل دارم بهتون میدم و گن اصل اصلا اینطور نیس جونم