2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

| مشاهده متن کامل بحث + 18476 بازدید | 28 پست
شما داشتين؟ دوست من داشت ميخواستم بخرم گفت الكيه بابا من دارم استفادع نتونستم بكنم بيا تو ببر ديگه ...

نه اصلا نمیشه من دارم   من از این کمری ها دارم اما فک میکنم این  مدل تاپی ها بهتره .  مثلا سایزش ی جوری بلشه  از زیر سینه بیاد تا رو  بکینی خوبه  همه جا رو پوشش بده  مدل من کمری هست  لول که اصلا نمیشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما داشتين؟ دوست من داشت ميخواستم بخرم گفت الكيه بابا من دارم استفادع نتونستم بكنم بيا تو ببر ديگه ...

من چون خودم فروشندم ممکنه شما بگی حتما فروشندس داره اینو میگه من خودم میپوشم و با پوشیدنش خدایی شکمم خیلی حمع مبشه و  اصلا هرچی بگم کمه تو پیج اینستام عزیزم رضایت مشتریمو ببین و این ک خودمم تنم میکنم  وقتی میرم پیاده روی یا بیرون شلوار جینمو  روش میبندم  اصلا لول نمیشه  و این ک برند گنت انچری باشه هم خیلی مهمه @_rakhte__shab پیج اینستاگراممه گلم 

سایز کم نمیکنه؟

سه سایز  کم میکنی عزیزم اگ البته اراده داشته باشی و موقع کارهای روز مرت روزی ۶ تا ۷ ساعت ببندی  اصلا وقتی بری پیاده روی بپوشی اونوقت متوجه میشی وقتی گنتو در میاری چقد عرق کردی و خیسه تنت  ولی موقع ورزش اصلا متوجه عرق کردن نمیشی وقتی در میاری متوجه میشی چقد عرق کردی و موقع پیاد۶ روی هم خیلی زود میتونی جواب بگیری واسه لاغری 

باعث مشکلات روده ای می شه نه خودت استفاده کن نه بفروش برای سلامت خودت می گم

عزیز دلم گن ساعت شنی گن طبیه 

و توی طب کالاها هم برین دارن اولا 

دوما خوشگلم روزی ۶ تا ۷ ساعت هیچ مشکلی پیش نمیاره 

واااا کسی مجبورتون نکرده بخری من خودم انواع و اقسام گناروخریدم بارداری دوقلویی داشتم اینارو گرفتم عا ...

سلام عزیزم شما چه مدل گن و از چ برندی استفاده کردید و راضی بودید؟