2777
2789
عنوان

ریفلاکس

930 بازدید | 33 پست

راسته که میگن ۶ماهگی خوب میشه بچه دختر من اصلا خواب خوبی نداره همش چرت میزنه خیلی درمونده شدم اخه چرا بچه من اطرافیانم اینجوری نشدن بچه شیر میخوره سیر میشه میخوابه اما بچه من خواب نداره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه منم هم رفلاکس داره هم کولیک

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

غصه نخور و تا میتونی اینروزا حواست اول به بچت بعد به خودت باشه اگه میتونی از کسی کمک بگیر بچه من رفلاکس خیلی خیلی شدید داشت دو ماه اول فقط روی دوشم میخوابید شب تا صبح خودم افسرده شده بودم خواب نداشتم با اینکه دو نفرم کمکی بودن ولی بالاخره این مرحله رو هم رد میکنی میری مرحله بعدی شیطونی ها و خرابکاری هاش😅

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
من چی بگم که بچم  هم شیرخشکیه هم رفلاکس داره هم کولیک

چند وقتشه

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
غصه نخور و تا میتونی اینروزا حواست اول به بچت بعد به خودت باشه اگه میتونی از کسی کمک بگیر بچه من رفل ...

چند وقتش. بود خوب شد... سونو بردیش دارو چی میدادی

۳ماه

بردی سونوکه متوجه شدی؟؟؟؟ الان دارو چی میدی

من چی بگم که بچم  هم شیرخشکیه هم رفلاکس داره هم کولیک

منم شیرخشکیه چقد اولین رورا برای این موضوع گریه کردم اخه سینمو نگرفت کولیکم که هیچی فعلا با دارو کنترل میکنم 

ازکجا فهمیدی الرژیه 

چون همیشه حالش بد نبود ولی وقتی هم بود بشدت بد بود،اگزماهای شدید میزد،بینیش کیپ میشد،توی خواب خرخر میکرد،سر و صورتشو میمالید،رفلاکس هم داشت.۶ماهگی هم تست آلرژی بردمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز