2789
عنوان

ریفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 33 پست
نه سونو نمیخواد که دکتر معاینه میکنه بعدم علائم داره معلومه یسری قطره شربت 

پسر من هشتاد روزشه امروز بردم سونو نوشت. 

خیلی خستم 

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
چند وقتش. بود خوب شد... سونو بردیش دارو چی میدادی

اره سونو هم بردم ۲۷ روزگیش که رفلاکس گزارش کرد ولی دیگه عجیب و غریب استفراغ جهنده میکرد تا اخر دکتر مقدادی تشخیص دادن آلرژی به قند شیر مادر داره ۴ ماهش بود شیرمو‌‌ قطع کرد شیرخشک ضدآلرژی میدادماستفراغش خیلی بهتر شد و‌تا ۷ ماهگی اوکی شد البته هنوزم که دوسالشه یهو یچیزایی میاد تو گلوش و میفهمم که قورتش میده و میوفته به سکسکه… دارو‌چندین‌نوع میدادیم برا رفلاکس امپرازول،پنتوپرازول دیگه اخریش ساشه اس امپرازول بهمراه یه شربت دیگه بود ولی کولیک تا ۳ ماهگی خوب میشه 

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم شیرخشکیه چقد اولین رورا برای این موضوع گریه کردم اخه سینمو نگرفت کولیکم که هیچی فعلا با دارو کنت ...

من اولش شیر نداشتم ده روز هیچی ندادم تا بچه ضعف کرد قندش افتاد بردم دکتر شیرخشک داد بعدم اصلا نخورد همون یه قطره شیرم خشک شد الان خیلی سعی میکنم مک بزنه ولی اصلا سینمو نمیگیره خیلی ناراحتم وقتی میبینم بقیه چطور به بچشون شیر میدن با یه حالتی بهم نگاه میکنن

این علایمارو بچه منم داره چیکار کنم

ببین اگهرفلاکس الرژی باشه باید حتما الرژی هم کنترل کنی تا زودتر خوب شه

پسر من حتی به برنج هم الرژی داشت تا یک سالگی! همون اولش فرنی شروع کردم‌واسش دونه قرمز زد صورتش و‌ رفلاکسش که بهتر شده بود وحشتناک شد دوباره 

اره سونو هم بردم ۲۷ روزگیش که رفلاکس گزارش کرد ولی دیگه عجیب و غریب استفراغ جهنده میکرد تا اخر دکتر ...

پسر من استفراغ انچنانی نداره جهنده ام باشه 

بیشتر بی قراری و سرو صورتشو میماله همش یه چیزی میجوه انکار تازگیم اب دهنش میاد 

خیلی سختمه 

کم اوردم 

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
پسر من استفراغ انچنانی نداره جهنده ام باشه  بیشتر بی قراری و سرو صورتشو میماله همش یه چیزی میج ...

کم نیار

قوی باش

بخاطر پسرت که معجزه ی وجودته تو مادرشی

این دوره هم میگذره مطمئن باش فقط به فکر راه درمانش باش تا زودتر خوب بشه و‌بدون چند ماه دیگه این مرحله رو رد کردی البته الان تغییرات هورمونی بعد زایمان هم روی روحیه تا تاثیر گذاشته

من اولش شیر نداشتم ده روز هیچی ندادم تا بچه ضعف کرد قندش افتاد بردم دکتر شیرخشک داد بعدم اصلا نخورد ...

ای بابا میفهمم چی میگی مخصوصا که ازقبلم خودمو اماده کردخ بودم برای چشیدن این حس شیرین که نصیبم نشد منم هرجا میبینم یکی داره شیر میده محو میشم انگار اصلا ندیده بودم خیلی حس بدیه واقعا درکت میکنم ولی الان فقط برام مهمه که ریفلاکسش خوب بشه

پسر من هشتاد روزشه امروز بردم سونو نوشت.  خیلی خستم

من از نظر روحی داغونم همه میگن طفلی شیر نداری چقد سخته هیچی مثل شیر مادر نیست بچه زود به زود مریض میشه خیلی حرفا که واقعا داغونم میکنه خب من خودم میدونم شیر مادر بهتره ولی خب وقتی ندارم چیکار کنم همش با حرفاشون عذابم میدن وگرنه رفلاکس کولیک پسرم به اندازه اون حرفا برام سخت نیست 

کم نیار قوی باش بخاطر پسرت که معجزه ی وجودته تو مادرشی این دوره هم میگذره مطمئن باش فقط به فکر را ...

یعنی خوب میشه؟؟؟ هم کولیک هم رفلاکس😟بخدا من اصلا امید ندارم 

چرا بچه به این. کوچیکی اینقدر باید زجر بکشه 

من از نظر روحی داغونم همه میگن طفلی شیر نداری چقد سخته هیچی مثل شیر مادر نیست بچه زود به زود مریض می ...

ولکن بابا مردم همیشه یه بهانه دارن واسه حرف مفت زدن 

دست تو که نبوده 

ایشاالا سالم باشن  

توجه. نکن به این حرفا

یعنی خوب میشه؟؟؟ هم کولیک هم رفلاکس😟بخدا من اصلا امید ندارم  چرا بچه به این. کوچیکی اینقدر با ...

فک نمیکنم از رفلاکس و کولیک پسر من تابحال بدتر بوده باشه چند نفرنمیتونستیم از پسش بربیایم به هیچ عنوان روی تشک نبود بعد از هر شیر ۱ ساعت عمود روی دوشم دوباره نوبت شیر بعدی بود استراغ شیر روی دوشم واسم یچیز عادی شده بود تمام فرش و موکت زیر شیر استفراغی بود که البته اهمیت نداشت و بدترررر از اون یاس و‌ناامیدی خودم حتی قدرت فکر و تصمیم گیری نداشتم یه شب بخاطر رفلاکیش تا مرز خفگی رفت تا صبح اورژانس نوزادان بودیم هر روز دکتر هر روز..روزا و ساعتا رو میشمردم تا بگذره..اینا رو گفتم که بدونی تنها نیستی و قوی باشی بخاطر بچت ،با دکتر بهروز مقدادی هم مشورت کن ویزیت آنلاین بگیر اگر ازمایشی لازم باشه بهت میگه انجام بدی تشخیصش در زمینه رفلاکس و‌الرژی عالیه اگرم تهرانی حضوری ببر پیشش

فک نمیکنم از رفلاکس و کولیک پسر من تابحال بدتر بوده باشه چند نفرنمیتونستیم از پسش بربیایم به هی ...

ممنون عزیزم از وقتی که. گذاشتی خدا نگهداره بچتو