2777
2789
عنوان

لاغری💔

138 بازدید | 9 پست

بچها یچی میگم مسخرم نکنین هاااا من امروز روز اول رژیمم بود صبح وزن کردم ۷۹ کیلو سی گرم امشب وزن کردم شیش گرم کمتر بود میدونم امشب زود بود برا نتیجه و وزن ولی خیلیییییی میترسم ک کم نکنم😢💔چیکار کنم

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا توی تاپیک مانکن های زیبا لینکش توی امضام هست 

میشه بهت درخواست بدم یکم راهنماییم کنیم چند تا سوال دارم

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

دختر این چه ترسیه آخه! بعدش هم یه روز خاص تو هفته [به جز شنبه که ممکنه روز قبل یه کم پرخوری کرده باشی] را در نظر بگیر و هفته ای یه بار ترجیحا با لباس مشخص و ساعت مشخص وزنت رو اندازه بگیر! این چیزا رو تو استوریای اپ مانکن و کرفس و اینا خوندم

منم امروز روز اول رژیمم بود شام نخوردم از فردام میرم باشگاه خدا کنه بتونم کم کنم بیست کیلو اضافه کرد ...

عزیزم اگه میخوای رژیم بگیری اصلا هیچ وعده غذایی از توی برنامت حذف نکن 

اینجوری اصلا خوب نیست شاید لاغری کنی ولی کلی ضررو زیان میرسونی به خودت 

بجاش وعده های غذات کمتر کن و دیر موقعه شام نخور سعی کن شامت ساعت 7 اینا بخوری تا وقت خواب عضم بشه 

اگه بیای توی تاپیک سرگروها هستن هر سوالی داشتی بپرس توی تاپیک همه لاغر میکنن باهم وکلی هم به هم انگ ...

هانا جون تایپیک مانکن قفل شده چرا 

الان تگت میکنم گروه جدید

ممنونم عزیز دلم