سلام من ی مشکل برام پیش اومده چیکارکنم من یکسال اقدامم ۵ماه متفورمین دوفاستون و لتروزول خوردم تا ماه پیش ک دکتر بم گفت دیگ کیست نداری تنبلی تخمدان دارم بعد دیگ قرصام قطع کردم پیاز درمانی شروع کردم ک این ماه دیگ پریود نشدم الان دو هفته پریودم عقب افتاده نمیدونم برا چیه
میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲 🌸شهید یوسف قربانی🌸 اگه فرستادید بهم بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین راه برا پلی کیستیک استفاده روغن سیاه دونه و اصلاح سبک هست
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من یکسال اقدامم ۲۳سالم ن اصن تاحالا اسم فرماسیون هم نشنیدم گلم
بخون درموردش من خیلی شنیدم کسایی ک چند سال اقدامم ان و نشدن با فراسیون شدن. منم ۶ ماه هرماه میرم ی تومن خرج میکنم امپول او قرص دکتر گفت فقط ورزش کن. شکمت اب بشه. شکمم ندارما زیاد. گفت اب کرفس بخور ولی من این ماه دیگ نرفتم میخام دوماه فراسیون بخورم ببینم خدا چی میخاد
بخون درموردش من خیلی شنیدم کسایی ک چند سال اقدامم ان و نشدن با فراسیو ...
منم دقیقا خرما میرم نزدیک ی تومن قرص سونو دکتر ولی دیگ از قرص خوردن خسته شدم تا دکتر گفت تنها راحت آینه ک عکس رنگی بندازی منم دیگ نرفتم دکتر خیلییی دیگ خسته شدم 😞