2789
عنوان

پلی کستیک‌

103 بازدید | 15 پست

سلام من ی مشکل برام پیش اومده چیکارکنم من یکسال اقدامم ۵ماه متفورمین دوفاستون و لتروزول خوردم تا ماه پیش ک دکتر بم گفت دیگ کیست نداری تنبلی تخمدان دارم  بعد دیگ قرصام قطع کردم  پیاز درمانی شروع کردم  ک این ماه دیگ پریود نشدم الان دو هفته پریودم عقب افتاده نمیدونم برا چیه 

پیاز درمانی پیاز و تو آب جوش میجوشونی؟

خوشمزه اس؟ منم میخوام شروع کنم💔💔 مزش چجوریاس؟

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پلی کیستیک و تنبلی یکی هست 

احتمالا دوباره کیستت برگشته 

بهترین راه برا پلی کیستیک استفاده روغن سیاه دونه و اصلاح سبک هست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پیاز درمانی پیاز و تو آب جوش میجوشونی؟ خوشمزه اس؟ منم میخوام شروع کنم💔💔 مزش چجوریاس؟

اره عزیزم پیاز نصف میکنم میجوشونم ولی خیلییییییییی بدمزس ب زوور می‌خوردم الان نمیدونم چیکارکنم پریودشم

پلی کیستیک و تنبلی یکی هست  احتمالا دوباره کیستت برگشته  بهترین راه برا پلی کیستیک استفا ...

ای بابا کاش قطع نکرده بودم قرصام الان چیکارکنم پریود شم برم سونو ببینم چم شده

من یکسال اقدامم ۲۳سالم ن اصن تاحالا اسم فرماسیون هم نشنیدم گلم 

بخون درموردش  من خیلی شنیدم   کسایی ک  چند سال اقدامم ان و نشدن با فراسیون شدن. منم ۶ ماه  هرماه میرم ی تومن خرج میکنم امپول او  قرص دکتر گفت فقط ورزش کن. شکمت اب بشه. شکمم ندارما زیاد. گفت اب کرفس بخور   ولی من این ماه دیگ نرفتم میخام دوماه فراسیون بخورم ببینم  خدا چی میخاد 

بخون درموردش  من خیلی شنیدم   کسایی ک  چند سال اقدامم ان و نشدن با فراسیو ...

منم دقیقا خرما میرم نزدیک ی تومن قرص سونو دکتر ولی دیگ از قرص خوردن خسته شدم تا دکتر گفت تنها راحت آینه ک عکس رنگی بندازی منم دیگ نرفتم دکتر خیلییی دیگ خسته شدم 😞

عههه خداروشکر شنیدم خیلی در داره و ترسناکه

درد داره اره برا من. داستان شد  اصلا ولی   ربطی نداره ب عکس رنگی اون برای کسای  ک لوله هاش بگیره ی هزینه الکی۸۰۰ تومن دادم.   پلی کیستیک  درمانش چیز دیگس