2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بو ها بشدت قوی میشن و اذیت میشی،بوی غذا،سیگار،عرق،دستشویی،نون،چایی،گوشت مرغ،عقب افتادن پریود،علاقمند شدن به چیزایی که خیلی دوست نداشتی،متنفر بودن از چیزایی که عاشقشون بودی،من از چایی که معتادشم متنفر شده بودم،عاشق دوغ و گوجه و خیار شده بودم که اصلا نمیخوردم،من دوبار حامله شدم،دوبارشم همینجوری شدم

چند روز بعد اقدام این علائمارو داشتی

بعد از اقدامو نمیدونم ولی از موعد پریودم گذشت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اینو نشنیده بودم تا حالا 

من اول لکه بینی خیلی کم داشتم در حد چند  قطره شبش سردرد شدید داشتم ب زور روپام راه میرفتم رفتم دکتر فشارم ۷ بود گف تست بارداری بده انجام دادم مثبت شد

بو ها بشدت قوی میشن و اذیت میشی،بوی غذا،سیگار،عرق،دستشویی،نون،چایی،گوشت مرغ،عقب افتادن پریود،علاقمند ...

الهی عزیزم خدا نگه داره برات منم یه هفته مونده به موعودم تخمدان سمت چپم بعضی وقتا تیر میکشه دقیقا از بعد اقدام حالا نمیدونم باردارم یا نه

اخی زایمان کردین الان ؟😍

نه خواهرجان.. تازه رفتم تو ماه ۳

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ایشالا به سلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن 

قربونت شما هم برا من دعا کن